keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Työtä

Tänään pyöräilin uutta reittiä uuteen työpaikkaan. Matkaa on nelisen kilometriä ja se taittuu noin parissa kymmenessä minuutissa, riippuen tuulesta. Kirjoitin ja lähetin laskuja ja sopimuksia konserttisaleille ja arkistoin paperipinoja. Iltapäivällä toimistolle tuli eräs vanhempi mies kopioimaan nuotteja. Esittelin itseni ja muutaman lauseparin jälkeen mies kysyi "oletko puolalainen?". No en todellakaan ole. Joko sitä luullaan puolalaiseksi tai venäläiseksi, käsittääkseni aksentin vuoksi. Joskus joku älypää on vielä todennut - kuullessaan olevani Suomesta - että "niin, olinkin kuulevinani itäeurooppalaisen aksentin".
Pari kuukautta sitten luin metrossa suomenkielistä kirjaa ja vieressä istuva hollantilainen mies kysyi (aikansa kirjaa tuijotettuaan) "onko tuo kroatiaa?" Mulla ei ole hajuakaan miltä kroatian kieli näyttää saati sitten kuulostaa.. Huumorillahan näihin pitää suhtautua mutta ei sitä aina vaan jaksa.

"Talvi" on ohitse ja sataa vettä. Pitää siis lähteä jumppaan ja saunaan piristymään. Vielä kaksi päivää "vanhaa" työtä ja sitten on kokonaista kolme päivää vapaata!

tiistai 25. marraskuuta 2008

Enkeli


Parin päivän takainen löytö pikkuputiikista Amsterdamista. Enkeleitä voi tuskin kenelläkään olla liikaa.

sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lämmin






Näin se on viikon ainoa vapaapäivä ja meikä on tikkana pystyssä jo puoli kahdeksalta. No, ehtiipähän tehdä monenlaista tänään. Ajattelin lukea Lehtolaisen uusinta kirjaa (kiitos äiti ja isä!) ja käydä kuntosalilla.

Täällä on ollut myrskyisän kylmää pari viime päivää. Eilen satoi lunta ja rakeita vaakatasossa joten sen innoittamana tämän postauksen kuvakokoelman aiheena on lämmin. Kolme alinta kuvaa on siskon kotoa.
Perjantaina istuin iltapäivällä tässä ruokapöydän ääressä ja tunsin kun ikkunasta tuulee sisään. Nyt ikkunaa on vähän tiivistetty joten lämpö pysyy vähän paremmin sisällä. Tälle päivälle on luvattu lumisadetta mutta ei tuolla ainakaan vielä ole mitään satanut. Takapihan puolella on vielä vähän eilistä lunta maassa. Tästä kylmempää ei tarvitsisi tulla, tai sitten pitää muuttaa paremmin eristettyyn asuntoon!

torstai 20. marraskuuta 2008

Näkökulmia









Tällä kertaa sekalaisia kuvia aiheesta näkökulmia. Hassua miten joitakin kuvia voisi katsella tuntitolkulla pitkästymättä.
Kyllä väsyttää. On meneillään seitsemän päivän työputki, huomenna päivä numero kuusi. No, itsepähän olen soppani keittänyt. Olen ollut töissä uudessa ja vanhassa työpaikassa sekä hotellilla. Uusi työ tuntuu tosi kivalta. Mukavat ja avuliaat työkaverit, paljon tekemistä ja opittavaa. Lopettelen myös parhaillaan hommia orkesterissa. Ensi viikolla on vielä yhdet harjoitukset ja yksi konsertti, sairaalassa!! Meidät on siis tilattu esiintymään sairaalaan. Heh, saa nähdä miten se menee. Puitteet (mm. lava, valaistus jne.) ovat hieman erilaiset kuin konserttisalissa mutta eiköhän sitä jotenkin improvisoimalla pärjätä. Ja kohta loppuu tämä reilun neljän vuoden työputki orkesterissa. Ei tunnu vielä missään. Tai ehkä olen liian väsynyt tuntemaan mitään juuri nyt. Ehkä sitä tajuaa vasta myöhemmin että yksi ovi sulkeutuu ja toinen avautuu. Ja että vaihtelu virkistää!

maanantai 17. marraskuuta 2008

Tuliaisia

Lisää kuvaTony palasi tänään viikonloppureissulta kotipuolesta Irlannista. Kuten näkyy.


Olenkohan ainoa jolla on hankaluuksia kuvien laiton kanssa? Ne hyppää väkisin tuohon ylös ja saan taistella että saan tekstiä sinne väliin. Onko tässä joku säätö tai jotain?? help!

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Valo





Löysin juuri sattumalta vanhan muistitikun ja sieltä löytyi unohtuneita kuvia aiheesta valo. Pitääpä vähän useammin penkoa laatikoita, ties mitä mukavaa sieltä löytyy!

Uusi blogi, uudet kujeet

Vaihtelu virkistää sanoi emäntä kun kissalla pöytää pyyhki - uusi työ, uudet kujeet ja myös uusi blogi! Siirryn vajaan neljän web-log.nl-vuoden jälkeen kansainvälisimmille vesille ja bloggerin käyttäjäksi. Tässäpä opetellaan käyttöä..