torstai 4. joulukuuta 2008

Ei klikkaa

Vietin tämän päivän henkilön seurassa jota en kertakaikkiaan voinut sietää. Kyseessä on seuraajani vanhassa työpaikassa eli eipä sillä paljon väliä jos emme tule toimeen. Rouva on sen tyylin hollantilainen jonka mielestä kaikki asiat pitää heti sanoa suoraan koska se on rehellistä. Saimme lounaan aikana asiasta melkein riidan minun näin ulkomaalaisena väittäessä että hollantilaisten suoruus on minusta joskus rinnastettavissa epäkohteliaisuuteen. Muutenkaan häntä ei hirveästi kiinnostanut minun opastukset työstä vaan hän hoiteli siinä sivussa tiskit sekä muita omia juttujaan. Mulla on tietysti tuoreessa muistissa oma treenaus uudessa työpaikassa, missä (suomalaisittain?) jotakuinkin nöyrästi kuuntelin kuinka asiat on tähän mennessä hoidettu ja mitä minulta odotetaan. Mutta tämä rouva.......ennen kuin sain lauseen loppuun hän jo intti vastaan miksi asioita ei voi tehdä näin ja näin. Yeah wha'ever sanoisin ja good luck. Sanoin kyllä hänelle että kerron vain kuinka olen asiat tähän mennessä hoitanut - hän on vapaa tekemään aivan kuinka haluaa! Ensi viikolla vielä yksi päivä tässä viehättävässä seurassa ja sitten se on ohi..
Harvoinpa tulee vastaan sellainen henkilö jota en voi sietää - tänään oli yksi sellainen päivä :-(

Päivän hyvä uutinen on se että avasimme glögikauden Timon kanssa. Albert Heijnistä löytyi glühweiniä. Kippis!

2 kommenttia:

  1. Se on juu mielenkiintoinen tuo dutsien ominaisuus: itse voivat läväyttää mitä tahansa päin naamaa ja se on vain REHELLISYYTTÄ, mutta arvostelepa tätä tai jotain muuta heidän ominaisuuttaan niin johan on herne nenussa ja syvällä.

    VastaaPoista
  2. Aivan, hyvin sanottu! En ymmärrä tollaista asennetta ollenkaan. Toinen raivostuttava ryhmä on ne, joille kaikki on joko mustaa tai valkeaa, eikä mitään siitä väliltä. Siinä menee mulla herne jos toinenkin nenuun.

    VastaaPoista