tiistai 20. tammikuuta 2009

Auringossa

Täällä on selvitty synkästä pilvestä ja päästy takaisin auringonpaisteeseen. Pilvi roikkui muutaman päivän oman pään päällä, en tiedä mistä se siihen tuli mutta olen tyytyväinen että se on hävinnyt! Muutama päivä sujui harmaassa sumussa, ajatus ei kulkenut ja suusta karkaili sammakoita. Lisänä olivat vatsalihaskivut: torstaisen Balance-tunnin takia joka ikinen vatsalihas oli parin päivän ajan kauhean kipeä. Siinäpä varsinaista liikunnan riemua.

Viikonlopun valopilkku oli visiitti elokuvateatteriin: kävimme katsomassa uuden James Bond-leffan. En ole varsinainen Bond-fani, tähän leffaan päästiinkin vapaalipuilla. Ihan kiva kokemus kyllä - vauhtia, kuivaa huumoria ja jännitystä. Jossain vaiheessa huojuva kuvaustyyli (kuten NYPD Blue:ssa aikoinaan) alkoi ärsyttää ja olihan se aika huvittavaa seurata miten Bond typykköineen selvisi naarmutta tilanteesta kuin tilanteesta. Mutta ihan hyvää lauantai-illan viihdykettä!

Työviikko alkoi tänään vauhdikkaissa merkeissä; toimistolla riittää vilinää. Yksi konserttiprojekti on lopuillaan ja seuraava alkaa parin viikon päästä. Ja jopa oikea aurinko pilkisti hetken pilvenraosta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti