keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Haaveilua..

Suomen lomasta ja kesälomasta. Olen jo viikon verran udellut pomolta josko sitä saisi pari vapaapäivää huhtikuussa, toivottavasti saan huomenna kiristettyä vastauksen. Sitten voisi varata lentoliput Suomeen! Vähän vaikea oli udella sillä juurihan aloitin uudessa työssä ja vasta maaliskuun alussa on tarkoitus allekirjoittaa se varsinainen vuoden työsopimus.. mutta kun noita lomapäiviä on kivasti jo ekana työvuotena niin eikös sitä saa välillä lomaillakin!

Elokuussa on sitten kesäloman aika. Haaveissa on matkata Skotlantiin. Ensin lautalla Ijmuidenistä Newcastleen, siellä autonvuokraus ja sitten seikkailemaan Skotlannin puolelle pariksi viikoksi. Matkaseurana (sama vanha) Tomppa. Silmät on sirrissä kun olen tässä googlaillut Skotlantia puolin ja toisin. Myös skottikampaajani antoi tänään hyviä vinkkejä ja varoitteli midgeistä eli sääskistä.

Päätin tammikuun alussa että joka viikolla pitää olla valopilkku. Viime viikolla se oli manikyyri (käytin viimeinkin synttärilahjakortin!), tällä viikolla valopilkku oli tuo kampaajalla käynti, niin joo mulla on nyt öö jonkinlainen otsatukka! Todistusaineistoa kuvien muodossa seuraa myöhemmin..

4 kommenttia:

 1. Joka viikolle valopilkku, mikä loistava idea! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, joka viikolla pitää ehdottomasti olla joku ihanan inspiroivan mukava valopilkku joka saa hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 3. Matkojen suunnittelu ja unelmointi on ihanaa! Harmi että omani jäävät yleensä siihen, ajan puutteessa. Vähäiset vuosilomapäivät pitää säästää Suomilomaan

  VastaaPoista
 4. Aina pitää olla matkahaaveita! Suunnittelu on ihanaa :-)

  VastaaPoista