maanantai 2. helmikuuta 2009

Hanni lomailee

Pitäiskö jäädä tähän torkuille..

Ihanan pehmoinen viltti, tätä pitää leipoa vähän tassuilla

Hanni on taas meillä! Anne-Mari lähtee huomenna viikon lomalle joten Hanni (aka His Majesty, Hannybal, Hanni-no-balls, Honey, Kissa) tuli meille lomailemaan. Herralla on muuten ikää jo 16 vuotta! Lempiharrastuksiin kuuluvatkin torkut ja iltaruoan kyttäys.

Viikonloppu meni liiankin nopeasti. Lauantaina käytiin hyytävässä tuulessa Albert Cuyp-torilla. Löysin sieltä lankakaupan mistä ostin pörröisen villakerän - virkatut ranteenlämmittimet ovat melkein valmiit. Lounasta syötiin lempiravintolassa Bazarissa ja ruoka oli taas älyttömän hyvää. Illalla virittäydyttiin Skotlannin tunnelmaan selailemalla uutta Rough Guidea ja katsomalla Billy Connollin World Tour of Scotland-dvd:tä. Siellä on niin kaunista! Hauskaa että Rough Guiden (melkein) kaikissa kuvissa paistaa aurinko...heh voi olla toiveajattelua. Ajattelin ottaa mukaan sadevaatteet.. Makuupussi pitää myös hankkia ja todennäköisesti myös rinkka.

Eilen käytiin leffassa katsomassa The Curious Case of Benjamin Button. Se on tarina miehestä (Brad Pitt), joka syntyy vanhuksena ja nuorenee koko elämänsä ajan. Erikoinen tarina ja aika ok leffa, mutta aivan liian pitkä (2,5 tuntia). Jotain olisi voinut jättää pois.

Tällä viikolla on kaksi konserttia Amsterdamissa; torstaina ja lauantaina. Menen luultavasti molempiin, ja ainakin lauantaina olen siellä myös töissä. En tiedä vielä mikä tämän viikon valopilkku on - ehkäpä se on tuo hauska Hanni!

4 kommenttia:

 1. Jopas on komea kissa! Ja jo 16 vuotta! Meillä on porukoiden luona samanikäinen, mutta ruttuisempi..

  VastaaPoista
 2. Juu Hanni on komea ja hyvässä kunnossa, ei rypyn ryppyä ;-)

  VastaaPoista
 3. Oho. Onpa se vanha herra!
  Meillä tossa alakerrassa mouruaa (mikä lie hulluus tullu) 22v kisu. En muista onko herra vai rouva kissa.
  Naapuri tuli kysymään että kuuluuko mourunta. Mie sanoin jotta ei.
  Tänään sit vessassa ollessani kuulin kuinka se mourusi ihan kuin kiimainen narttukisu tekee.

  VastaaPoista
 4. Apua, mouruava katti on jotain kamalaa.... Hanni on aika hiljainen, pikku maukaisu silloin tällöin ;-D

  VastaaPoista