maanantai 9. helmikuuta 2009

Hiljaista

Nyt alkaa olla jo vähän liikaakin vapaa-aikaa, ha mikä "luksusongelma". Minun hotellin työvuorot ovat pakkautuneet tuonne kuun puoliväliin putkeksi joten tässä nyt sitten oleillaan. Toimistolle menen huomenna, keskiviikkona ja torstaina ja sitten onkin taas vapaata. On se kumma kun on niin vaikeaa vaan olla. Kohta onkin mentävä salille ja kauppaan. Illalla menen moikkaamaan kummipoikaa ja tämän veljiä ja vanhempia. Huomenna illalla tulee Anne-Mari hakemaan Hannin ja perjantaina menen Haagiin - näen pitkästä aikaa vanhan työkaverini Timin. Lauantaina on 14. päivä ja äidin syntymäpäivä - onnea jo etukäteen! Mitään romanttista Valentine-hömpötystä ei ole odotettavissa, mutta ollaan me Tompan kanssa menossa jonnekin syömään. Mietittiin jos käytäisiin sunnuntaina katsomassa Bolt-elokuva (Disneyn tarina koirasta joka kuvittelee olevansa super dog) - lasten leffa eli minun mieleen ;-D

5 kommenttia:

 1. Bolt on hauska!!varsinkin se hamsteri on ihan super kooli!!

  -jaana

  VastaaPoista
 2. Oot jo siis nähny Boltin? Eiks se tuu vasta tällä viikolla tänne Nederlandiaan?

  VastaaPoista
 3. Mä en tykännyt Boltista, mutta olenkin tylsä. Loppufilmi meni kuunnelmana, kun nukutti. :-P

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Olen Suomalais-hollantilaisen yhdistyksen sihteeri ja tekemässä yhdistykselle nettisivuja. Haluaisimme linkittää sivuille Alankomaissa asuvien suomalaisten blogeja ja kysyisin nyt sinulta, saisimmeko linkittää blogisi listallemme? Voit käydä katsomassa (vielä keskeneräisiä sivuja) osoitteessa www.suomi-alankomaat.fi.
  Minulta saa lisätietoja asiasta ja yhdistyksestä osoitteesta shy.fnv (ät) gmail.com.

  Ystävällisin terveisin,
  Mirjam Nissinen

  VastaaPoista
 5. Anne - Boltissa minua taitaakin eniten kiinnostaa se musta kissa ;-D Tässä ois myös Kung Fu Panda-dvd odottamassa, onko siitä kokemuksia?

  Mirjam - ilman muuta saa linkittää, kivaa!

  VastaaPoista