perjantai 27. maaliskuuta 2009

Paluu blogistaniaan

Viime viikonloppu sujui tämän parimetrisen "näyttelyseinän" varjossa...

sekä juuri painosta tulleiden esitteiden löyhkässä.

Tänään on ensimmäinen päivä viime viikonlopun sekä maanantain konserttirysäyksen jälkeen että on normaali olo!! Ei väsytä eikä silmien alla ole leukaan asti ulottuvia pusseja!! Viikonloppuna meillä oli kolme konserttia 24 tunnin sisällä, kolmessa eri kaupungissa. Lauantaina emännöin kutsuvierastiskiä, sunnuntaina huolehdin mm. cd-myynnistä vapaaehtoisten kanssa ja katsoin että muusikot ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Edelliseen orkesteriin verrattuna muusikoista huolehtiminen on lasten leikkiä, nämä soittajat ovat vanhempia ja kokeneempia. Mutta joukkoon mahtuu toki aina jokunen eksynyt (nuorempi) lammas jota saa kädestä pitäen ohjata lavalle. Ja muistuttaa että oma instrumentti kannattaa ottaa mukaan konsertin jälkeen. Tai no, ainakin melkein.

Maanantaina orkesterilla oli suuri sponsoritapahtuma illallisineen ja konsertteineen. Ohjasin kutsuvieraita, ojensin kukkia ja lahjoja ja hengasin backstagella muusikoiden kanssa kuin paraskin groupie. Suurin osa illasta kuluikin odotteluun. Kaikenkaikkiaan työpäivästä tuli yli viidentoista tunnin mittainen, niin minulle kuin kollegoillekin. Siitä toipumiseen on mennyt koko viikko. Sain sentään itseni pakotettua jumppaan keskiviikkona, eilen ja tänään, muuten olisi mennyt elämä mennyt sohvalla löhöilyksi ja pullan mussuttamiseksi (ostin keskiviikkona korvapuusteja Ikeasta, nam!!). Ja hyvää teki, jumppa siis! Ja on ne pullatkin tullut syötyä..

Amsterdamin kuulumisia vielä sen verran, että Skotit aloittivat eilen kaupungin valtauksen. Keskustassa ei voi välttyä kiltteihin pukeutuneilta (ainakin toistaiseksi) iloisilta miehiltä, tänään seurattiin heidän vaellustaan toimiston ikkunastakin. Syynä on huominen jalkapallopeli: MM-kisojen karsinta Hollanti-Skotlanti Amsterdam Arenalla. Olen viikonlopun töissä hotellilla joten en todellakaan voi välttyä skoteilta ja kilteiltä. Jopa meillä täällä kotona yöpyy huomenna skotti - Tonyn työkaveri. Peukut pystyyn että fanit osaavat käyttäytyä eivätkä tuhoa hotellia ja vanhaa kunnon Amsterdamia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti