torstai 12. maaliskuuta 2009

Raadantaa

Eilen kävin shoppaamassa hyvällä omalla tunnolla ja pullealla tilillä. Ansaitsin todellakin uudet lenkkarit (ja pari paitaa) sen 2,5 viikon raadannan jälkeen. Ja farkutkin tarttuivat mukaan, maksoivat vain parisen kymppiä, eihän sellaisia voinut kauppaan jättää! Iltapäivän päätteeksi vietimme vielä iloista tuntia Ricksissä.

Bongasin eilen pyöräillessä kevään ensimmäiset krookukset, kamera tosin unohtui kotiin joten ei ole esittää todistusaineistoa. +10C on lämmintä joten hyvin tarkenee. Yritän muistaa ottaa kameran mukaan tässä lähipäivinä.

Olen alkanut puhua toimistolla suomea. Ihan täydestä menee eikä kukaan ole sanonut mitään. Sanat mitä, joo, kiitos, selvä ovat ilmeisesti niin hollantilaisen kuuloisia että kukaan ei kiinnitä mitään huomiota. Pitääpä pikkuhiljaa ruveta lisäämään sanoja ja alkaa opettamaan suomea muille, heh.

Huomenna on puolikas työpäivä, sitten iltapäivällä tappelemaan combat-tunnille. Lauantaina töitä hotellilla, sunnuntaina Timin synttäreille Haagiin. Ensi viikosta on tulossa taas sairaan kiireinen. Kolme konserttia sekä toimistohommia. Pitää vain pitää pää kylmänä. Tiistaina on sentään St. Patrick's Day ja Suomen lomakin jo lähenee - kuukauden päästä olen jo lähtökuopissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti