maanantai 17. elokuuta 2009

Kotona ollaan!


Täällä ollaan taas: väsyneinä mutta onnellisina ja 5 kg painavampina! Matka meni kaikkinensa tosi hyvin ja oli oikein hauskaa. Sää oli yllättävän hyvä: muutama sadekuuro silloin tällöin, vain viimeiset kaksi päivää satoi enemmän. Skotlanti on tosi kaunis, ihmiset yliystävällisiä ja avuliaita ja ruoka maukasta (lue: lihottavaa). Nyt olenkin laihdutuskuurilla ja menen illalla kuntosalille.

Meidän reitti meni suunnilleen näin (yöpymis- ja pysähtymispaikkojen mukaan):

Newcastle - Musselburgh/Edinburgh - Pitlochry - Inverness - Applecross - Loch Ness - Fort Augustus - Fort William - Glencoe - Loch Lomond - Stirling - Glasgow - Lauder - Newcastle

Itärannikko sekä ihan pohjoinen jäi näkemättä, ei ollut tarpeeksi aikaa. Olisin voinut kyllä jatkaa lomailua vielä kolmannenkin viikon.. Mieleenpainuvin paikka taisi olla pikkuinen tuppukylä Applecross aivan länsirannikolla. Sinne ajettiin kapeaa serpentiinitietä pitkin, vuoren ylitse ja se oli aika pelottavaa. Mutta näkymät olivat huikeat.

Viimeiset kaksi yötä vietimme Tonyn kaverin Garyn luona ja tapasimme heidän kavereitaan - skotit on kyllä mukavia! Ja luonto on siellä niin kaunis: vuoria, linnoja, vihreää metsää, peltoja, pikku kyliä. Tuumattiin Tonyn kanssa että me asutaan aivan väärässä maassa. Kunhan lama tästä hellittää niin saattaisi olla aika alkaa katselemaan töitä muualta kuin ylikansoitetusta Hollannista. Aina pitää olla haaveita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti