perjantai 16. lokakuuta 2009

Mozartia? Pieni paussi, kiitos.

Rankka työviikko on takana. Konsertit Enschedessä, Leidenissä ja keskiviikkona Amsterdamissa. Kaikki sujui hyvin, työtunteja kertyi kiitettävästi. Työkaveri sattui sopivasti sairastumaan viime viikonloppuna, joten minä sekä muut kollegat saatiin sitten painaa duunia otsa limassa. Tai no, ainakin melkein. Eilisen illan makasinkin päänsärkyisenä raatona sohvalla, tänään on jo parempi olo. Ja huomenna vapaapäivä joten eiköhän tässä saa toivuttua kunnolla. Mutta sen voin sanoa että en kyllä enää kertaakaan jaksa kuunnella Mozartin klarinettikonserttia (A-duuri) alttoviululla esitettynä, blääh! On varsinaiset Mozart-viikot takana. Sinfonia nr. 40 (just se, se kuuluisa) oli kyllä oikein raikasta kuultavaa Sinfoniettan soittamana.

Maanantai-iltana olin myös Leidenissä katsomassa ja kuuntelemassa Don Giovanni-oopperaa. Sain sinne nimittäin kutsun Mikolta - juu aivan, kyseessä on meidän entinen fagotti-Miki, nykyinen basso-Mikko! Joensuulaisille vinkiksi että seuratkaapa Joensuun Oopperayhdistyksen ja Joensuun Kaupunginorkesterin ilmoituksia Joensuussa esitettävästä Don Giovannista (tammikuu 2010) ja menkää ihmeessä kuuntelemaan!!

Tämän illan ohjelmassa on kevyttä jumppaa, saunomista, uudella puhelimella leikkimistä ja skypeilyä Tonyn kanssa. Hän on poikkeuksellisesti töissä myös huomenna, joten eläköön Skype!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti