torstai 1. huhtikuuta 2010

Aprillia

Päivän paras aprillipila oli se, kun pomo palatessaan firman autolla tapaamisesta tankkasi autoon bensaa dieselin sijaan. Ai ups, ei se ollutkaan pila vaan totta! Voih kun me muut ulvottiin naurusta - vahingonilohan se on se paras ilo. Sinne jäi auto tien poskeen muutamaksi tunniksi, kuten pomokin.

Tänä iltana oli tarkoitus mennä jumppaan, mutta ei vaan kärsi. Keskivartalo on kuin pieksennän jäljiltä ja kipeä kuin mikä. Olin näet eilen uudella balance-tunnilla; kauheaa kärsimystä ja tuskanhikeä. Kestää jonkin aikaa ennen kuin kroppa tottuu uusiin liikkeisiin ja virutuksiin.

Huomenna on vielä pitkä-työpäivä-perjantai toimistolla. Yritin saksalais- ja belgialaiskollegoiden avustuksella puhua pomoa ympäri ja vakuuttaa tätä antamaan meille vapaapäivän, mutta ei onnistunut. Tuntuu että koko läntinen maailma on vapaalla paitsi Hollanti... tosin taitavat monet täälläkin pitää huomenna vapaapäivän. No, kyllä mulle ne kolmekin vapaapäivää peräkkäin kelpaavat. Kinkerimunat Smurffi-täytteineen odottavat jo mariskoolissa herkkusuita!

2 kommenttia:

  1. Ei oo täälläkään vapaata tänään. Tosin meille ihan sama - töitä on joka päivä oli kansallinen vapaa tai ei.

    Iloista pääsiäistä, Rina! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja iloista päästäistä sinne teillekin!

    VastaaPoista