sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Munakuppi

Kävin eilen iltapäivällä puutarhaliike Intratuinissa etsimässä kumisaappaita. Niitä ei löytynyt mutta sen sijaan löytyi tällaisia Munakuppeja.

"Kylvä, kastele ja ... näe hiusten kasvavan! Nyt mukana pussi lyhyiden hiusten JA pussi pitkien hiusten siemeniä. Munakuppeja on kaksitoista. Kerää ne kaikki!" (not)

Ei hyvää päivää. Onko tämä joku uusi hittituote Suomesta?

Kumpparit löysin pienen etsinnän jälkeen Hemasta. Ihan basic tummanvihreät lasten kumpparit, koko 40/41. Isojalkaisia lapsia täällä ainakin tuntuu olevan. Tiistaina sataa joten sitten voin mennä ulos läträämään rapakkoon.

8 kommenttia:

 1. "Munakupilla maailmalle" en oikein tiedä mitä ajattelisin; hauskaa vai noloa. Olen aina välillä käynyt täällä kurkkimassa ja nyt vihdoin liityin lukijaksesi.
  Irlannin aamusta mukavaa päivää toivotellen.

  VastaaPoista
 2. No hei mukavaa että Irlannissa asti luetaan! :-)

  Aika outo juttu tuo munakuppi...täällä se vielä äännetään "mynakypi" ja eihän tuolla kupilla ole edes mitään tekemistä munien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Mitkä ihmeen munakupit?! Kiitos vaan päivän parhaista nauruista, jotka tuli tarpeeseen orastavan syysväsymyksen keskellä!

  -Taina K.

  VastaaPoista
 4. Haha, minä kun luulin että te siellä Suomessa tietäisitte enemmän noista munakupeista kuin minä! ;-D

  VastaaPoista
 5. Ikinä ole nähnytkään moisia! Ei tuommoisia ainakaan mun tietääkseni ole Suomessa myynnissä. Ainakaan stadissa, maakunnista en sitten tiedä... :D

  Huvitti muuten muakin joskus noi Heman lasten kumpparit. Muistan katselleeni niitä monesti sillä silmällä, että näähän olis kivat itselle! Omat hollantilaiset kukkakumpparini odottaa malttamattomana syksyn vesikelejä tuossa eteisessä :)

  -Taina K.

  VastaaPoista
 6. hahahahaa! Ihan oikeesti:) En mä oo nähnyt noita mynäkypejä vielä täällä meidän intratuinissa, täytyy seuraavalla kerralla tsekata vähän paremmin. Pussi lyhyitä ja pussi pitkiä hiuksia varten...eii mulla ei oo ollut näin hauskaa pitkään aikaan...ja vielä...kerää ne kaikki..:DDDDD

  Mun pojalla on 40 numeron jalka ja hän on 12-vuotias. Kyllä pojilla tuossa iässä alkaa olemaan aika iso kavio.

  VastaaPoista
 7. Minäkin jo piloillaan mietin että ihan Suomea kannustaakseni pitäisi ostaa kaikki Munakupit tuohon ikkunalle riviin, haha!

  Totta tosiaan, 12-vuotiaalla voi olla jo isot kaviot. Muistaakseni ne lasten koot olivat ihan kokoon 42 asti. Ovatkin siis oikeat unisex-kumpparit; tytöille, pojille, lapsille, aikuisille!

  VastaaPoista
 8. Niin minä olisin siis mieluiten ottanut ne kuviolliset lasten Jip & Janneke-kumpparit, mutta ne oli myyty loppuun :-(

  VastaaPoista