sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Konsertteja ja vieraiden odotusta

Työntäyteinen viikonloppu on takana. Perjantaina oltiin toisella puolen Hollantia eli Enschedessä konsertoimassa, minä hoidin perinteiseen tapaan levymyynnin ja orkesterin ystävien tiskin.

Eilen oli sitten oikea D-Day. Konsertti Concertgebouw:ssa (lähes täpötäydelle salille) ja sitä ennen illallinen ja vastaanotto Tärkeille Henkilöille talon Peilisalissa. Tauolla ja konsertin jälkeen vielä juomatarjoilu ja seurustelua. Olin jo parin kuukauden ajan ollut mukana valmistelemassa eilistä iltaa tarjouksineen ja aiemmin viikolla alkoi jo vähän stressata. Mutta kaikki sujui oikein hyvin, paikalla oli n. 75 Tärkeää Henkilöä ja tarjoilu pelasi. Ja kaikkein kivointa oli se että Tärkeät Henkilöt olivat erittäin ystävällisiä ja kiinnostuneita orkesterista. Uudet tukijat ovat pian tarpeen jos uuden hallituksen suunnittelemat säästötoimenpiteet menevät läpi.

Ensi viikosta on tulossa varsin vauhdikas. Saamme torstaina vieraita ihan ulkomailta - Skotlannista - asti. Gary ja Mandy tulevat Amsterdamiin pitkän viikonlopun viettoon joten hauskanpitoa on tiedossa. Ja kuulee taas pitkästä aikaa skottiaksenttia ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti