sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Väsynyt mutta onnellinen

Uupunut siivooja päiväunilla uudella sohvalla

Rankka ja uuvuttava viikko on takana. Tosi hauskat konsertit, yleisö tykkäsi ja me muut myös. Toivottavasti kutsuvat Pekka Kuusiston toisenkin kerran visiitille!

Kotona on edistytty sen verran että sohva on kasassa, kuten kuvasta näkyy. Se onkin vähän vaaleampi kuin kuvittelin, kuvassa näyttää vielä vaaleammalta kuin oikeasti onkaan. Mutta joo, mieletön ero edelliseen ja tyytyväisiä ollaan! Hyvin on tilaa loikoilla!
Seuraava projekti onkin sitten uusien sohvatyynyjen hankkiminen, tai ainakin tyynyliinojen, nuo edelliset eivät oikein mätsää sohvan kanssa.

Tänään on siivoiltu suurinta kaaosta pois, kattoremontti tosin jatkuu vielä huomenna joten kunnon siivous saa odottaa. Tajusin myös että joulukoristeita voisi kaivaa kaapista, mutta sekin jää nyt ensi viikkoon. Jouluvalmisteluja olen tehnyt tähän mennessä vain Farmvillessä, haha! Mutta onhan tässä vielä aikaa, eikö!

7 kommenttia:

 1. Huomasin juuri että tuo "life traffic feed" kertoo että mä bloggailen Utrechtista mutta kyllä tästä on melko pitkä matka sinne...

  Kiva että remontti etenee:) Sohvakin näyttää tosi mukavalta!

  VastaaPoista
 2. Oon myös huomannut että nuo feedit ei aina ihan pidä paikkaansa ;-)

  On tosiaan hyvä että vähän kunnostavat vanhaa taloa, en vain ymmärrä miksi ovat päästäneet niin huonoon kuntoon! Aiemmissakin asunnoissa on korjausmies tullut paikalle vasta sitten kun on melkein jo myöhäistä, mitään huoltoa tai kunnossapitoa ei (ainakaan vuokra-asunnoissa) näytetä harrastettavan...Noh, hyvä että edes nyt tekevät remonttia!

  VastaaPoista
 3. Heips

  Toiv. remontti edistyy ja
  on pian valmis.

  Sohva on kivan näköinen kans:)

  P.S Mun blogi on taas auki
  jos sua kiinnostaa lukea kans:P

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Houkuttelevan näköinen sohva! :) terkkuja joensuusta!

  VastaaPoista
 5. Jamelia - hei kivaa että blogisi on taas auki! :-D Pitääpä käydä kurkistamassa!

  Pupuce - Oooo iloista joulunaikaa teille kaikille sinne Joensuuhun!! Paljon terkkuja!

  VastaaPoista
 6. Ihana soffa. Kade. Meidän sohvaan ei mahdu loikoilemaan edes puolitoistametrinen minä.

  VastaaPoista
 7. Tuuli - ei kannata kateilla!
  Minä olen elänyt viimeiset 15 vuotta pienillä ja/tai hyvin kuluneilla sohvilla. Nyt on sit - viimeinkin - vähän enemmän tilaan.

  VastaaPoista