maanantai 24. tammikuuta 2011

Back to school

Ensi viikolla palaan koulun penkille! Tai no, yhtenä iltana viikossa. Työkaveri houkutteli mukaansa yliopistolle musiikinhistorian kurssille eikä siinä tarvinnut kauaa harkita. Nuo historiat on kyllä tullut luettua läpi silloin opiskeluaikana, mutta muistin virkistäminen on varmasti tarpeen. Tunnetustihan muistini on oikein hyvä, mutta lyhyt. Ja historia, oli ala sitten mikä tahansa, on mielestäni kuin pohjaton kaivo eli sieltä on hyvä ammentaa uutta ja vanhaa tietoa ja tulkintaa. Ja arvaatteko mikä kurssissa on parasta? No se tietenkin ettei ole tenttiä, haha! Viisitoista luentoa kevään aikana, pieni ryhmä ja luennointia rakkaasta aiheesta. Hyvä!

Ensi viikolla tapahtuu muutakin: Simonin kissa Midnight tulee meille taas lomalle muutamaksi viikoksi. Pitänee alkaa valmistautua että ollaan sitten valmiina Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa saapuessa.

3 kommenttia:

 1. Simonin kissa! :-D

  http://www.simonscat.com/

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mukavalta kurssilta kun ei tenttiäkään. Itsekin luulen, että opin paremmin kun ei tarvitse jännittää läpäiseekö jotain.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 3. Tuuli - me ollaan tosiaan Simon's Catin suurimpia faneja ;-D Ja ensi viikolla saadaan sitten vieraaksi ihka oikea Simonin kissa!

  Heljä - sano muuta! Ei haittaa ettei ole tenttiä, huh!

  VastaaPoista