sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tyyntä ennen myrskyä


Viikonloppu on mennyt rentoillessa (lukuunottamatta joulun siivousta ja kylppärin hinkkausta). Eilen kävin shoppaamassa joululahjakortilla ja menin sen jälkeen lueskelemaan lehtiä yhteen lempikahvilaani Amsterdamin keskustassa, Café de Jareniin (kuva yllä). Kahvila on suuri ja tila korkea joten siellä kaikuu mukavasti. Paikkaa kutsutaankin joskus Amsterdamin kylpyhuoneeksi kaiun takia. Minä viihdyn kyllä. Kahvilasta on monia muistoja.

Tänään kävin kuntosalilla ja höyrysaunassa. Muuten tässä on sitten henkisesti valmistauduttu huomenna alkavaan rumbaan, ruuhkaviikko edessä joten on parasta nyt kerätä voimia. Kuulin jo kollegoilta että cd-myynti perjantain ja lauantain keikoilla on ollut hurjaa, als warme broodjes over de toonbank eli kuin kuumia sämpylöitä tiskin yli.

Tulevat päivät olen toimistolla ja illat konserteissa, välissä on onneksi yksi vapaapäivä. Jos ihmettelette miksi minun pitää olla päivisinkin töissä niin vastaus on se, että elämä toimistolla jatkuu normaalisti konserteista huolimatta: puhelimet soivat, laskut pitää maksaa, (sähkö)posteihin vastata. Lisäksi siellä eletään jo tulevissa konserttiprojekteissa ja tämän viikon konsertit on tavallaan jo "käyty läpi". Minun oma työ on varsinaista toimiston pyöritystä joten en voi olla sieltä noin vain viikkoa poissa.

Ja onhan se tietysti omakin valinta olla tässä kaikessa mukana: konsertit on ihan joka kerta mieletön kick ja muistutus siitä että mitä varten siellä toimistolla raadetaan.

Vauhdikasta viikkoa kaikille!

(kuva: travelmap.nl)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti