tiistai 5. huhtikuuta 2011

Keväthuumaa

Meillä kukkii tällaiset


Täällä on taas ollut mukavan kiireistä. Viikonloppu meni hyvän sään ja uuden uunin huumassa - meillä kun ei ole ollut viimeiseen viiteen vuoteen uunia. Mutta nyt on, combi-sellainen missä on myös mikro. Sunnuntaina piti tehdä heti suklaakakkua ja pasta-mozzarella-paistosta, juhuu! Kaikkein eniten olen kuitenkin tainnut kaivata pakastepitsoja, haha! Miten ihanan helppoa onkaan lykätä sellainen uuniin pitkän työpäivän jälkeen, nam nam!

5 kommenttia:

 1. Ihanat narsissit! Meillä kukki jo, nyt niistä tuuli piiskaa viimeisetki terälehdet kohti Atlanttia. Ensi keväänä uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on narsissit jo kukkineet ulkona, tuossa pöydällä ja ikkunalla vielä jaksavat kukoistaa :-)

  VastaaPoista
 3. Täällä onkin kivat noi combit uunitja grillisysteemit samassa.

  Mulla kesti aikansa oppia käyttämään:P.

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Kovin teillä on keväistä!
  Nuo pizzat ovat vähän liian helppoa paistettavaa. Mullakin on aina pari vara-pizzaa pakasteessa. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin nälkä yllättää ja pitää saada jotain HETI.

  VastaaPoista
 5. Jamelia - Tuossa meidän masiinassa on kyllä vähän liian monta nappia ja käyttöohjekirjanenkin on liian paksu! Olen nyt löytänyt mikron ja uunin nappulat, voi olla että ei tule paljon muita toimintoja käytettyä...

  Vihreatniityt - Viimeiset pari viikkoa taisin unelmoidakin pakastepizzoista...Heti uunin hankinnan jälkeen juoksinkin kauppaan pizzaostoksille, hihhih!

  VastaaPoista