perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kesä!

Tämä työpäivä alkoi megapaatin pällistelyllä. Musiikkitalo (kuvan keskellä, edessä oleva rakennus) on jo aika korkea rakennus, mutta risteilijä päihitti sen mennen tullen.

Laiva lähti loppuiltapäivästä jatkamaan matkaa, voitte vain kuvitella millainen lähtötöräys siitä kuului (meillä sattui vielä toimiston ikkuna olemaan auki) - onneksi en ollut samaan aikaan puhelimessa, haha!

Kuten kuvista näkyy täällä on oikein aurinkoista ja kesäistä. Onhan nyt jo kesäkuukin! Minnehän se toukokuu oikein vilahti?

***

Suomen vieras eli Taina saapui keskiviikkona. Nyt hän on tosin parin päivän visiitillä kaverin luona etelä-Hollannissa, mutta palaa viikonlopuksi Amsterdamiin. Mukavaa kun käy vieraita, vähän vaihtelua arkeen!!

***

Lopuksi vielä selkäkuulumisia (jos ketä kiinnostaa). Kävin tiistaiaamuna omalääkärillä joka ilmoitti että "kyllä se menee pian ohi", "muista liikkua tarpeeksi" ja "pikaista paranemista". Keskiviikkona soitin kuitenkin työkavereiden yllyttämänä fysioterapeutille (vietin sen iltapäivän lähinnä kumarassa kävellen ja toimiston lattialla maaten). Siellä kävin tänään. Terapeutti virutti, vanutti, venytti ja naksautteli selkää ja antoi venytysohjeita. Ja kielsi istumasta paikallaan kauempaa kuin 20 minuuttia kerrallaan. Ensi viikolla varovaisesti jumppatunnille ja sitten vielä perjantaina samalle vastaanotolle tarkastukseen.
Että näin. Eiköhän se elämä tästä vielä iloksi muutu!

4 kommenttia:

 1. Eikö olekin ihanaa, että on KESÄ!!!

  Vähänkös olen kateellinen, että teillä on siellä meri...

  Minulla sydän sykkii heti aivan eri tahtiin, jos vain pääsen pienenkin lätäkön ääreen! <3

  VastaaPoista
 2. Täällä on tällä hetkellä SATEINEN kesä joten se siitä helteestä. Jatkoi kuulema matkaansa Suomeen...

  Meri on lähellä. Pitäisi käydä rantsussa useamminkin!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti selkä siitä paranee. Luotan enemmän fysioterapeutteihin kuin lääkäreihin näissä asioissa.

  VastaaPoista
 4. Fysioterapeutilla oli ammattimaiset otteet ja asiantuntevat jumppaohjeet. Oli hyvä käydä näyttämässä nenua ja selkää siellä vastaanotolla!

  VastaaPoista