sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Unohtumaton viikonloppu


Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Olemme seuranneet suru-uutisia Norjasta ja Amystä, istuneet iltaa kavereiden kanssa ja sytyttäneet jo kolmena iltana peräkkäin kynttilät niin olohuoneeseen kuin parvekkeellekin.


Tänään on satanut vettä koko päivän, siis tauotta. Piti käydä kaupassa mutta en viitsinyt lähteä tuonne sateen piiskattavaksi ja niinpä tilattiin ruokaa suoraan kotiovelle.

Nyt on jäljellä vielä kolme työpäivää ennen lomaa. Huomisesta tuleekin pitkä päivä, illalla on kesän viimeinen konsertti Concertgebouw:ssa. Ohjelmassa Brucknerin, Mozartin ja Griegin musiikkia, eli ei mitään valittamista ;-)

Lopuksi RTL 4:n meteorologin sanat, jotka pätevät oikeastaan koko viikonloppuun: Na zo'n dag kan het alleen maar beter worden (vapaasti käännettynä Tällaisen päivän jälkeen asiat voivat vain kääntyä paremmaksi).

3 kommenttia:

 1. Meillä oli ihan samanlainen tilanne, eli kaatosateen takia ei viitsitty poistua kotoa koko päivänä, vaikka kaapissa ei ollut kummoisesti ruokaa. Toivotaan, että ensi viikosta tulee kaikin puolin parempi!

  VastaaPoista
 2. Höh vikaise tätä ja klikkaa Euroopan kohdalta http://satellite.ehabich.info/globaltemp.htm
  varaa matka ;)

  VastaaPoista
 3. Bisquits - Säävaroitus! Huomiseksi meille on luvattu jopa +20C! ;-D
  Mutta ei hätää, viikonloppuna palataan taas takaisin +17C-asteeseen!

  Ari - Jaahans, näyttää siltä että joka puolella Eurooppaa on lämpimämpää kuin täällä meillä, Islantia lukuunottamatta!??

  VastaaPoista