perjantai 16. syyskuuta 2011

V-a-p-a-a!

Pikku työtauko piristää (kuva parin päivän takaa, taustalla Stijn ja Karin)

Ja se olisi sitten taas viikonloppu, hurraa! Töissä oli ihmeen kiireistä sähellystä koko päivän. Meillä on yksi työpaikka avoinna ja siihen tuli yhteensä 230 (!) hakemusta. Tänään lähetettiin kutsut yhdeksälle työhaastatteluun, loput saivat kohteliaan kiitos-viestin. Sen jälkeen alkoivat puhelin ja sähköpostilaatikko käydä kuumana kun hakijat halusivat kuulla miksi juuri häntä ei kutsuttu haastatteluun. Puuh... En tiedä onko Suomessa tapana soitella työnantajalle jälkikäteen ja kysyä tarkempaa selvitystä? En ehtinyt kaikkiin kyselyihin vastata, eli hommaa riittää sitten maanantaillekin.

Mutta joo, ensin viikonloppu! Huomenna en mene töihin!

2 kommenttia:

 1. En ole kyllä kuullut,että jälkikäteen ihmiset soittelevat ja kyselevät miksei heitä valittu.Tietysti sitä haluaisi kuulla miksi. Olin pariin otteeseen itse tilanteessa ,jossa valitsimme työntekijöitä,eikä kyllä koskaan tullut minkäänlaista soittoa jälkikäteen,että miksi ei valittu (siis tämä oli Suomessa)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jokaista varmasti kiinnostaa tietää miksi ei tärpännyt. Mutta jos työnhakija ei täytä vaadittuja kriteerejä ja/tai jos hakemuksessa on paljon kirjoitusvirheitä, niin ensin kannattaisi lukea se oma hakemus uudelleen ja soittaa vasta sitten jos on tarpeen...

  Toisaalta oli siellä muutama epävarmakin tapaus, jotka melkein kutsuttiin - hyvin ymmärrän jos he soittavat. Saavat työkaverit sitten antaa enemmän palautetta "hylkäyksestä".

  Mukavaa ja aurinkoista (meillä sataa) viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista