perjantai 28. lokakuuta 2011

Graffitista joutseniin


Keskiviikkoillan kruunasi Graffiti 6:n keikka Paradisossa

 


"Soulahtavaa" poppia viiden miehen voimin (bändiin oli hankittu kolme lisävahvistusta kiertuetta varten), välillä vähän haparoivaa menoa sillä bändi on vielä aika kokematon keikkailija, mukavaa ja tarttuvaa musiikkia ja laulajalla varsin miellyttävä ääni! Juutuubatkaa ihmeessä :-D Kiva oli kuunnella ja nauttia eikä menoa edes haitannut se, että joku tollo onnistui hulauttamaan kaljatuopillisen minun tuolilla olevalle talvitakille...onneksi oli mukana se takki jonka voi pestä! Oli aika kauhea löyhkä kotimatkalla...

***


Eilen illalla oltiin sitten täysin erilaisissa tunnelmissa - olin työkaverin kanssa katsomassa Joutsenlampi-balettia Musiikkiteatterissa. Julisteessa komeili musta joutsen, vähän Black Swan-elokuvan uhkaavaan tyyliin.


kuva täältä

Minä olin aivan myyty, tykkäsin kovasti, vaikka pari kansantanssia vähemmänkin olisi riittänyt. Ja esitys kesti lähes 3,5 tuntia, kaksi taukoa oli sentään välissä ja onneksi salissa oli pehmeät istuimet.

Tänään oli aika väsynyt olo kulttuuririentojen jälkeen. Vähän yritettiin koikkelehtia työkaverin kanssa kuin pikkujoutsenet konsanaan, vaikka eihän siitä mitään tullut.
Hyvä uutinen on se, että töissä tehtiin vähän uudelleenorganisointia ja sain viikonlopun vapaaksi - huomenna saa nukkua pitkään! Ja katsoa vielä vähän lisää Joutsenlampea YouTubesta :-)

Kaikki balettikuvat (lukuunottamatta kolmanneksi alinta kuvaa) ovat Hollannin Kansallisbaletin sivulta: Het Nationale Ballet.

3 kommenttia:

 1. Ah,tuo perinteinen Joutsenlampi on niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun olit taas jättänyt kommenttia mullekin! Jotenkin aina unohdan täällä käydä vaikka on kaikkea kivaa ja sattuneesta syystä tuttuakin.

  Joutsenlampi on nähtynä kai kolmeen kertaan, lapsena/nuorena teki etenkin valtavan vaikutuksen kun tanssin itsekin.

  Muuten ne kengät jotka ostit multa: oletko ollut tyytyväinen?

  Löysin itselleni sitten vielä oikeaa kokoa olevat ja voi hitsi kun niillä on ihmeen vaivaton kävellä korosta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Yaelian - Kerrassaan mykistäviä hetkiä koettiin siellä katsomossa. Vaikuttavaa :-)

  Piilomaja - Kiva kun tulit vastavierailulle! Kengät istuvat tosiaan hyvin ja ovat olleet jo jonkin verran käytössä! Oli hyvä hankinta.

  VastaaPoista