sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Uutisia

Rauhallinen viikonloppu. On ollut aikaa olla ja levätä ja lukea lehteä kahvikupposen kera. Eilisessä lehdessä pisti silmään tällainen uutinen:


'Alankomaat on yksi Euroopan saastuneimmista maista'

(ruutukaappaus nrc.nl-uutissivulta)

Artikkelista käy ilmi, että Alankomaissa on Euroopan saastunein ilma, pintavesi sekä maaperä. "Nederland is een vies, grauw land" (Alankomaat on likainen, harmaa valtio), kirjoittaja toteaa. Artikkelissa kumotaan lisäksi paikallisen hallituksen viljelemä väite, että Alankomaat olisi yksi menestyneimmistä Euroopan valtioista kestävän kehityksen saralla.

Tästä sainkin taas lisää vettä omaan haavemyllyyni. Jossain tulevaisuudessa siintää se päivä jolloin pakkaamme tavarat muuttolaatikoihin ja lähdemme. Määränpäänä saattaa olla Skotlanti, vaikka siellä sataakin joka päivä. Tai ainakin melkein. Vielä ei uskalla lähteä, tässä odotellaan ja ollaan jo kauan odoteltukin talouden elpymistä. Ilman työpaikkaa ei ole muuttamista, ainakin toisella on oltava töitä.

Siihen asti vain haaveillaan. Omasta talosta tai ainakin asunnosta, oikeasta, aidosta luonnosta, missä ei ole viivottimella vedettyjä kanavanvarsia vaan jokia ja järviä, metsiä ja mikä ettei vuoriakin. Sitten on myös aika hankkia karvaista perheenlisäystä, kissoja vaikka kaksin kappalein ja vaikka koirakin. On muuten hyvin mahdollista että minusta tulee vanhana sellainen crazy old cat lady ;-D

***
Löytyi netistä eilen hyviäkin uutisia. Huomasin, että pian elokuvateattereihin tulee leffa Puss in Boots, joka on tietenkin nähtävä :-D

kuva täältä

Kissan äänenä on Antonio Banderas ja netistä löytyi muutamia loistavia mainoskuvia, haha! Ei muuta kuin mukavaa sunnuntai-iltaa ja miau!


kuva täältä
Elokuvan ensi-ilta
kuva täältä
kuva täältä

6 kommenttia:

 1. Voi ei, ei voi olla totta: "saastunein ilma, pintavesi ja maaperä"! :(

  Kysyisin, että eikö ruoho olekaan vihreämpää siellä, ellei siitä saattaisi tulla joitain vääriä mielleyhtymiä... :D

  VastaaPoista
 2. Vihreää ruohoa kyllä löytyy ja monen vahvuistakin ;-D

  Mutta joo, ei muuten paljoa naurata tuo uutinen!

  VastaaPoista
 3. Aika kurja uutinen tosiaankin.
  Ihania nuo kissat Banderaksen seurana!

  VastaaPoista
 4. Yaelian - Minäkin kelpuuttaisin Banderaksen ja kissat mukaan teatteriin ;-D

  VastaaPoista
 5. En minäkään vastaan panisi jos Antonio kissoineen minut leffaan haluaisi viedä... ;D

  VastaaPoista