sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa


Löytyihän se kuusikin, melkein tuli jo hätä. Täällä kaikki olivat ilmeisesti hankkineet kuusensa jo viime viikonloppuna, me matti myöhäiset jäätiin melkein ilman. Ensi vuonna siis aiemmin kuusiapajille!

Enkelikynttilä sai seuraa

Kyllä oli taas kiire ja hieman stressaava viikko töissä, ihan ollaan kaikki kypsiä joululomalle. Tulevat kolme päivää on vielä paljon ohjelmaa, sitten meno rauhoittuu. Kokouksia, postituksia, kavereiden tapaamista, jouluaamiaista ja mahdollisesti piparinpaistoa kummipojan ja tämän veljien kanssa :-)

Enkeli kuusessa

Jouluna ollaankin Tonyn kanssa ihan kahdelleen kotona, Timo on Suomessa. Ruokalistaa olen tässä jo vähän laatinut, nälkää ei ainakaan tulla näkemään ;-) Joulun jälkeen lähdemme pienelle ulkomaanmatkalle ihan Belgiaan asti, vähän irtiottoa arjesta.
Nyt otan Vihreän Kuulan, halkaisen huolellisesti, pistän puolikkaat poskiin ja lähden pelastamaan suklaakakun uunista.

Rauhallista ja lämmintä iltaa ja joulun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Mitä onko sulla kaksi miestä??????
    Mukavaa joulunodotusta. Kuulat ovat kyllä jo värinsäkin puolesta tosi hyviä!

    VastaaPoista
  2. Hahhahhah, on tosiaan ;-D Meillä on tällainen omalaatuinen moderni kommuuniperhe, asutaan kolmestaan Timo, Tony ja minä. Tony asuu tosin viikot toisella puolella maata töiden vuoksi ja Timo on viikonloput poikaystävänsä luona. Hyvä järjestely ja meille passaa!
    Meillä suositaan kaikenlaista vihreää :-) Sinne myös mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista