sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Harakoille


Tämä viikko meni ihan harakoille. Nuha alkoi maanantai-iltana, alkaa nyt pikku hiljaa jo helpottaa. Haju- ja makuaistit palailevat vähitellen. Konsertit jäi väliin ja paljon muutakin työhommaa. Ihan hyvä, että huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet.

Keskiviikkona meille saapui hoitoon nuori Dinges-kissa. Toistaa kertaa käymässä, viipyy maanantaihin asti. Tykkää katsella ikkunoista ja loikkia tiskipöydällä (varsinkin ruoanlaiton aikaan)...


Ja vielä vähän retrokuvia..

Meidän sunnuntai sujuu laiskotellen. Ei ole intoa lähteä minnekään, kummasti vetää tuo sohva puoleensa. Kissakin meni juuri viltille nukkumaan. On ihan hyvä näin.

8 kommenttia:

 1. Paranemista täälläkin nuhainen olo.
  Ihana kun ei tartte mennä minnekään;).

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut lepo tarpeen tällä viikolla. On tullut sohva ja viltti tutuiksi! Paranemista sinnekin ja rauhallista iltaa!

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Tauti on jyllännyt täälläkin reilun viikon - itsellä ei vain ole ollut mahdollisuus levätä kunnolla ja siksi varmaan vieläkin olo on puolikuntoinen. Toivottavasti itse olet jo paranemaan päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivä päivältä on vähäsen parempi olo. Toivottavasti teillä ollaan pian terveitä. Tuntuu joka toisella olevan jonkinasteinen lentsu tällä hetkellä :-( Mukavaa alkuviikkoa!

   Poista
 3. Sun pitää ostaa iso talo maalta ja pistää pystyyn kissojen hoitokoti. Sinne voi sitten jättää Mirrin hoitoon pariksi viikoksi, kun omistajat lähtevät lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihanaa! Sopii mulle. Ja muutama koira sinne joukkoon. Ja isona minusta tulee crazy old cat lady! :-D

   Poista
 4. Paranemisia sinne! Minä olen taistellut tätä flunssaa vastaan jo pari viikkoa, se ei vielä ole saanut otettua minua kiinni. Tallusteltiin kyllä pari päivää Dublinissa vesisateessa, nyt otan auringonhattu-uutetta ja C-vitamiinia kuin viimeistä päivää :) Ihana kisu, komppaan VihreitäNiittyjä, iso maatalo ja sinne kissahoitola pystyyn, minä muutan sun kaveriksi sinne niin voidaan olla crazy cat ladyja sitten yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitkeitä flunssia liikkeellä tänä syksynä, moni tuttu on taistellut taudin kanssa. Pitää tosiaan sitten isona muuttaa maataloon ja pistää pystyyn Kissafarmi, sinne vain mukaan! :-D

   Poista