tiistai 27. marraskuuta 2012

Musiikkia ja joulunodotusta

Kippis!

Pimeä viikko takana! Aamulla töihin polkiessa on sentään valoisaa, muttä sieltä lähtiessä tuntuu kuin kello olisi jo yli puolenyön. Viime viikon riesana oli myös jatkuva päänsärky, istun varmaan liikaa tietokoneella, sekin alkaa jo tympäisemään. Onneksi viikolle sattui myös muutamia valopilkkuja.

Perjantai-iltana istuin hulppean kanavatalon olohuoneessa kuuntelemassa Wishful Singing-lauluyhtyettä. Kyseessä oli tyttöjen varojenkeruukonsertti, mihin sain kutsun - en suinkaan pankkitilini ansiosta, vaan kiitokseksi avustamisesta. Yhtyeellä on nimittäin ohjelmassa muutama suomalainen kappale ja olen auttanut ääntämisessä sekä hiukan tekstien kääntämisessä. Vaihtelu virkistää!


Lauantaina kävimme Matin kanssa konsertissa kuuntelemassa Purcellin musiikkia teatraalisesti höystettynä, Concertgebouw-orkesterin muusikoiden esittämänä (IJ-Salon). Se olikin varsin hauska ja rento konsertti, konserttikonseptiin kuuluu mm. musiikin, teatterin ja spontaaniuden yhdistäminen, sekä hauskuus ja yllätyksellisyys, siellä ei turhia pingoteta. Ja tauolla tarjotaan viulistin äidin leipomia pikkuleipiä. Tammikuussa uudelleen jos vain ehdin!


Tänään levittelin jo hiukan jouluvaloja ympäri olohuonetta. Ja viime viikolla löytyi joulukalenterikin, hurraa! Jos minulta kysytään, niin saa joulu jo tulla. Minä olen valmis!


2 kommenttia:

  1. Täällä myös operaaatio jouluvalot käynnissä. Ja 12 yötä Suomeen lähtöön. Kyllä meidän kelpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh ihanaa! Mukavaa joulunodotusta teille :-)

      Poista