torstai 11. huhtikuuta 2013

Kuninkaallinen päivitys

30. huhtikuuta lähestyy ja tuo päivä on tuonut jo kiitettävästi lisäsäpinää töihin. Amsterdam Sinfonietta on nimittäin kutsuttu esiintymään Uudessa Kirkossa (De Nieuwe Kerk) vallanvaihtoseremonian aikana! Jippiaajee!

kuva täältä

Esiintymässä ovat myös puhallinyhtye Nederlands Blazers Ensemble, Hollannin Kamarikuoro sekä lastenkuoro Nieuw Amsterdams Kinderkoor. Siinä saadaankin mukavasti julkisuutta, miljoonia telkkukatsojia ympäri maailman. Toivottavasti kirjoittavat orkesterin nimen oikein, siitä näkee usein hauskoja, kekseliäitä muunnoksia...

Myös iltaohjelma, IJ-joella tapahtuva kuninkaallinen risteily, on vaatinut vähän lisäjärjestelyitä töissä. Risteily päättyy nimittäin meidän toimiston kynnykselle Musiikkitaloon ja kaikki taloon huhtikuun lopussa pyrkivät - kuten me - on etukäteen syynättävä ja seulottava tarkkaan. Ilmeisesti saadaan jonkinlaiset kulkuluvat taloon, toivottavasti pääsemme kaikki maanantaina 29.4. toimistolle. Meillä on nimittäin keskiviikkoiltana 1. toukokuuta konsertti samassa talossa, joten kaikilla riittää hommaa maanantaina, eikä voida noin vain jäädä kotiin.

30. huhtikuuta aion kuitenkin istua kotisohvalla nenä kiinni telkkuruudussa. Yritin tietenkin tyrkyttää itseäni assistentiksi sinne kirkkoon, mutta eivät kuulemma tarvitse ekstra-apulaisia, pöh. No, luultavasti telkusta näkee ja kuulee paremmin kuin paikan päällä.

Paikalliset kaupat alkavat pikku hiljaa olla pullollaan aiheeseen liittyvää krääsää. Miten olisi
Wim-Lex ja Máxima-hiirimatto?


upeat tyynynpäälliset?

tai komeat rintanapit?

Nyt vain odotellaan sitä h-hetkeä, enää vajaat kolme viikkoa!

tuotekuvat täältä

8 kommenttia:

 1. Onpa upea juttu, että orkesterinne saa näkyvyyttä!
  Mun pitää varmaan käydä ostamassa nuo tyynynpäälliset ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juu, aivan mieletön juttu orkesterille! Upea tunnustus ja luottamuksenosoitus.

   Pitäähän sitä nyt vähintään t-paita tai muki hankkia juhlapäivän kunniaksi ja muistoksi! Ja tyynynpäälliset sohvalle ilman muuta :D

   Poista
 2. Tuo Maxima on niin söötti ja symppis. Tuo Willem on sellainen kiiltokuvasankari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maxima on oikeasti tosi kaunis ja vaikuttaa olevan myös aina ystävällinen. Willem-Alexander näyttää vähän - hmm mitenkäs sen nätisti sanoisi - pyöristyneen viime vuosina ;)

   Poista
 3. Komea kuninkaallinen pariskunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Saa nähdä millaisia kaunottaria tyttäristä tulee!

   Poista
 4. Haha! Nuo tyynyt ovat jo aika järkyttäviä, voisin siksi kuvitella sellaisen hankkivani. Victorian ja Danielin häiden aikaan ostin innoissani (ja miehen järkytykseksi) hääkrääsää. Esimerkiksi kuninkaallinen hääservietti (kankainen!) toimi meillä pitkään pikkupöydän pöytäliinana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihanaa! Kyllä sitä nyt joku muisto pitää olla tärkeästä päivästä! :D

   Poista