perjantai 21. kesäkuuta 2013

Viikon kuvia

Viikko on sujunut helteiseti, tukalasti ja nyt viileästi, jos säästä puhutaan. Töissä taas oli perinteistä kiirettä, stressiä ja ärsytystä - orkesteri lähtee maanantaina lyhyelle kiertueelle Turkkiin, Sveitsiin ja Saksaan (eivät ota minua mukaan). 

Naapurin katti kävi meillä muutama päivä sitten pelaamassa kissojen pelejä tabletilla. Ensimmäinen peli on kalalammikko, siihen kun tassulla läppää niin vesi "loiskuu" ja kalat liikkuvat.

Vielä hauskempi oli toinen peli - ruudulla liikkuva punainen piste. Kun siihen läpsäisi tassun ja osui, niin tilille kilahti 100 pistettä. Saldoksi tuli 700 pistettä, sitten alkoi kyllästyttää. Vaikka sitä pistettä piti kyllä vielä sivusilmällä seurata vähän kauempaa.Pelaaminen on uuvuttavaa, lopuksi piti kellahtaa hetkeksi viltille lepäämään.  


Sillä välin kun minä olin Skotlannissa, vaihtoi Tony kansallisuutta. Iso-Britannian passi vaihtui Irlannin passiksi. Tämä on mahdollista, sillä Tony sekä hänen vanhempansa ovat syntyneet Pohjois-Irlannissa eli Irlannin saarella ja ovat näin ollen oikeutettuja Irlannin kansallisuuteen. Nyt passissa lukee "Nationality: Irish" ja sekös hymyilyttää. Vuosien varrella Tony on saanut kuulla olevansa ties mitä, kuten "ai, et olekaan sieltä oikeasta Irlannista (mikä tarkoittaa monelle Irlannin tasavaltaa)" tai "olet siis englantilainen kun sinulla on Iso-Britannian passi" ja sitä rataa. Niin tai näin - tärkeä saavutus Tompalle.


Toivotan vielä hyvää juhannusta kaikille! Täällä ei ole mitään juhannusfiilistä, takapihalla näytti hetki sitten tältä:


Tuuli ja sade paiskoo sormustinkukkia, vettä tuli kuin aisaa aiemmin tänään. Ja huomenna saadaan lisää. Minä sytytin kynttilät olohuoneessa ja katson koko illan rikossarjoja telkusta. Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. onneksi olkoon Tompalle! Hieno juttu Irlannin kansallisuudesta. Hyvää juhannusta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Hyvää juhannusviikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Onnea uuden Irlannin passin johdosta. Sen voi sitten lyödä pöytään, jos joku epäilee hänen irlantilaisuuttaan.
  Meillä ja teillä sama sää. Joo, tiedät varmasti miltä tuntuu...että tälläinen viikonloppu tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sanoo Tony. Tänään on sataa tihuuttanut koko päivän. Onneksi pääsin kuivana kauppaan ja takaisin.

   Poista
 3. Kesän jatkoa teille molemmille ja kunnon irkkumusiikki soimaan ;)

  VastaaPoista