perjantai 12. heinäkuuta 2013

Synkkiä pilviä

Kesäillan tunnelmaa takapihalla

Viime viikonloppu vietettiin kuvaannollisesti synkän pilven alla. Meidän asunnon omistaja soitti ja ilmoitti löytäneensä mahdollisen ostajan tälle kämpälle. Meillä on vuokrasopimus vain tämän vuoden loppuun, joten kyllä tässä tiedettiin että lähtö saattaa olla edessä, mutta ei sitä kyllä kukaan näin nopeasti odottanut (ei edes omistaja). Asuntomarkkinat on täällä aika jamassa tällä hetkellä. Vahvistusta myynnistä ei ole vielä tullut, mutta ostaja on kuulemma hyvin innostunut joten varmaan pääsevät yhteisymmärrykseen hinnasta. Nyyh! Sitten vaan syksyllä aletaan etsiä uutta kattoa pään päälle jos niin käy.

Maanantai toi onneksi mukanaan vähän piristystä amerikkalaisen vieraan muodossa. Tutuistuin Skotlannin reissulla tähän Utahista kotoisin olevaan tyttöön - hän viipyi meillä kaksi yötä ja jatkoi sitten matkaa Berliiniin. Juttua riitti! Vertailtiin elämää, kulttuureja, kokemuksia - rikas olo oli vieraan lähdettyä.

Töissä on meneillään viimeiset päivät ennen lomaa ja ruuhka on sen mukainen. Vähän epäilyttää saadaanko kaikki tarvittava tehtyä ennen muutaman viikon vapaata, mutta ei sitä jaksa stressata. Tänään pääsin kirjoittamaan apurahahakemusta englanniksi ja innostuin kertaheitolla, pomokin ihmetteli että mikä mulle tuli kun niin hihkun. Yleensä pyörittelen ja luen vain hollanninkielisiä hakemuksia/tekstejä/dokumentteja, mikä tuntuu usein uuvuttavalta takkuamiselta. Nyt pääsin käyttämään paremmin omaa kielipäätä ja sain vapaat kädet ja tulosta syntyi! Hakemus lähti postiin, nyt peukut pystyyn.

Viikonloppuna on tiedossa joogaa ja sanomalehden lukua. Ei sen kummempaa.

6 kommenttia:

 1. Moi! Törmäsin äskettäin tähän blogiisi. Koska täällä on melko paljon juttua orkesterista ja musiikista, on pakko kysyä, että kai tunnet Andre Rieun ja Johann Strauss orchesterin? :) Itse olen melko suuri fani ja tarkoituksena olisi joskus päästä katsomaan ihan livenä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kommentista! Andre Rieu on tosiaan tuttu nimi, itse en kuulu faneihin mutta hänellä on paljon ihailijoita varsinkin Etelä-Hollannissa, Saksassa ja Belgiassa. Rieu näkyy täällä myös usein telkussa.

   Poista
 2. Hei Rina! Voi itku, kun joudutte muuttamaan. Kovin ihanalta vaikuttaa tuo teijän kämppä. Iloista kesää sinne ja etkös sie pian lähde Suomeenkin? Haleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Vielä ei olla saatu lopullista vahvistusta asunnon myynnistä eli ei tässä auta kuin rauhassa odotella :(
   Nyt on vielä muutama työpäivä jäljellä ja ensi viikolla Suomeen!

   Poista
 3. Ei synkkyyttä ilman valoa, peukalot vain pystyyn urakalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Ei auta itku markkinoilla. Hännät vain pystyyn!

   Poista