tiistai 21. tammikuuta 2014

Kesäsuunnitelmia harmauden keskellä

Keskellä tammikuun harmautta ja tihkusadetta on hyvä suunnitella tulevaa kesää. Viime viikolla sähköpostilootaan ilmaantui nimittäin vahvistus kesän vapaaehtoishommasta: pakkaan taas rinkan ja lähden puutarhuroimaan Skotlantiin! Tuonne punaiseen pisteeseen:


Eri paikka kuin viime kesänä ja eri säätiön kautta. Viime kesänä pääsin tämän National Trust for Scotlandin jonotuslistalle, tällä kertaa tärppäsi. Tuolla pisteessä on 1800-luvulla perustettu suuri puutarha, jossa on paljon eri puu- ja kasvilajeja ympäri maailmaa. Meitä on kahdeksan hengen ryhmä viikon verran kuopsuttamassa maata. Mennen tullen näen vielä muitakin maisemia - meidät haetaan Edinburgista ja palautetaan sinne viikkoa myöhemmin. Onpahan taas mitä odottaa.

Ensi viikolla on lähtö päiväksi (!) Irlantiin ja sieltä orkesterin mukana Sveitsiin. Alkaa tuo toimistolla istuminen ja töiden paljous kieltämättä jo kyllästyttää joten breikki tulee ihan hyvään saumaan. Ja hyvä uutinen tässä harmaudessa on myös se, että pikku hiljaa mennään kohti kevättä! Jee! :D

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa aika mukavalta vapaaehtoishommalta! Mukavaa viikonjatkoa Riitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja jännittävää! Saa nähdä millaisia ne muut ryhmäläiset ovat :)

   Poista
 2. Mitä? Vain päiväksi? Dubliniinko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, valitettavasti vain päiväksi! Meillä on tiistai-iltana (28/1) vielä konsertti Amsterdamissa, ke-iltapäivänä Dubliniin ja illalla konsertti siellä, torstai-iltapäivänä sitten Sveitsiin ja perjantaina konsertti Zugissa. Ei jää paljoa aikaa shoppailla :(

   Poista
  2. No, voi että, Jos asuisin Dublinissa, niin tulisin ilman muuta konsertiin ja sinua tapaamaan. Jos olisi edes ollut viikonloppuna, niin olisi saatanut onnistua. Sun pitää tulla tänne oikein kunnon lomalle.
   Katselin muuten jouluna ystäväni kuvia Amsterdamista. Olivat siellä kun tulpaanit kukkivat. Pakko päästä joskus sinne. Tai niin, lentokentällä olen kyllä käynyt monta kertaa, mutta sitä ei lasketa. Amsterdamissa kin olen käynyt yli 20 vuotta sitten.

   Poista
  3. Harmi kun meidän visiitti on niin lyhyt! Mutta kyllä me vielä joku päivä treffataan, joko siellä teillä tai meillä :D

   Poista
 3. Siitäasti kun viimekesänä kerroit tuosta sinun puutarhurijobista, olen haaveillut, että itsekin toteuttaisin saman kunhan lapset kasvaa... :) Jään siis innolla odottamaan kesäistä matkakertomusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, siitä vain matkaan :D Vapaaehtoistyö on minusta mukava tapa tutustua toiseen kulttuuriin & uusiin ihmisiin. Ja samalla oppii paljon!

   Poista
 4. Hei, ihanaa, odotan kovasti juttuasi ja kuvia kesän vapaaehtoisreissusta Skotlantiin. Kerran olen käynyt ja tykkäsin kovasti. lisi ihanaa joskus tehdä joku samanlainen reissu. :) Mukavaa kevättä ja loman odotusta, pian ne alkaa kukat taas kukkia, vaikkei siltä vielä tunnukaan. Olen kaksi kertaa käynyt huhtikuun lopussa Keukenhoffissa ja molemmat kerrat olleet mykistävän kauniita. Suosittelen kaikille vierailua siellä tulppaanien aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kevättä, kesää ja reissua odotan kyllä jo kovasti. Näin muuten tällä viikolla jo muutaman narsissin kukassa!! Keukenhof on maaginen paikka, aivan upea. Todellakin suositeltava kohde kaikille!

   Poista