tiistai 10. kesäkuuta 2014

Helle ja kesä!


Meillä oli eilen vapaapäivä, toinen helluntaipäivä. Siinäpä vasta hyvä alku viikolle :D Miksei joka maanantai voi olla vapaapäivä? Minulla ei ollut heilaa helluntaina, tai no, heila on Irlannissa tällä hetkellä. No ei siinä muuta kuin ulos helteeseen, pyörän selkään ja tutustumaan lähiympäristöön.


Ja mikäs täällä on pyöräillessä kun on tasaista. Kuvissa ei näy muita, mutta kyllä tuolla poluilla oli välillä ruuhkaakin varsinkin kun Ranskan ympäriajaja-wannabet pyyhälsivät laumoittain ohitse.
Alkumatkasta tuli vettä, alkoi aivan tyhjästä joten jouduin odottelemaan kymmenisen minuuttia puun alla ennenkuin pääsin jatkamaan matkaa. Lämpöä oli lähes +30C eikä sade yhtään viilentänyt.Joen varresta, pusikon suojasta löytyi yllättäen tällainen terassi. Tänne pitää päästä uudelleen!


Loppumatkasta tuli vastaan tämä äkäinen - tai ainakin äkäisen näköinen - kissa. Ilmeisesti olin eksynyt hänen polulleen. Siinä mulkoiltiin hetki toisiamme ja jatkettiin sitten päinvastaisiin suuntiin.

Illalla grillailtiin ystävien luona ja pääsin Tom-kissan kanssa samaan kuvaan. 


Ihana Tom, ihana kesä. Hyvä mieli!

2 kommenttia:

  1. Kauniita maisemia ja NIIN vihreää!On teillä vaan hyvät pyöräilymaisemat ja reitit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on hyvä polkea kun ei juuri mäet haittaa. Maaseutu on ihan tuossa lähellä, siellä voisi useamminkin käydä pyöräilemässä. Vihreää on kun on saatu sadetta mukavasti :)

      Poista