maanantai 12. tammikuuta 2009

Konsertteja

Oli tosi mukava ja rauhallinen viikonloppu. Tony sai jopa keploteltua pihtien avulla sen pyöränavaimen lukosta, jes!! Ei tarvinnut raahata pyörää minnekään. Eilen lueskelin pari tuntia riippumatossa, salmiakkia mutustellen. Voiko olla parempaa sunnuntaiohjelmaa! Illalla menin sitten Concertgebouw:n töihin, konsertti Karin Bloemenin kanssa meni tosi hyvin; Karin lauloi upeasti, kertoi vitsiä toisen perään ja tunnelma oli katossa. Ohjelmassa oli hollantilaisia hittejä (hmh..) jousiorkesterin säestyksellä. Ei ehkä ihan lempimusaa mutta mikäs siinä oli kuunnellessa ja yleisö tykkäsi kovasti. Sovitukset oli tehty todella hyvin ja orkesteri ja solisti olivat varsin tasapuolisia.
Perjantaina menen taas töihin konserttiin (sama ohjelma) aivan toiselle puolelle maata eli n. 150 km:n päähän Hengeloon. Eihän se ole matka eikä mikään, mutta silloin on perjantai ja luultavasti istutaan koko menomatka ruuhkassa. Täällä on muuten usein myös öisin (!!) ruuhkia tietöiden takia. Peukut pystyyn ettei juututa ruuhkaan tulomatkallakin..

Pakkanen on hellittänyt hetkeksi, nyt ollaan muutama aste plussan puolella. Toistaiseksi näyttää siltä että pahimmat pakkaset ja parhaimmat luistelukelit ovat ohitse. Seuraamme tilannetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti