perjantai 9. tammikuuta 2009

Vapaa

Olin putkeen seitsemän päivää töissä. Eilen ja tänään tosin vain puolikkaat päivät. Ei ehtinyt oikeastaan edes tympiä kun kuljin kodin ja kolmen eri työpaikan väliä. Nyt olisi sitten vapaata sunnuntai-iltaan asti, silloin on konsertti Concertgebouw:ssa. Päivystän silloin vieraslistan kanssa tai myyn cd:tä, ei mitään sen jännempää. Ja menen kuuntelemaan konserttia.

Tänään pidin siivousiltapäivää joka jäi aika lyhyeksi sillä yleispesuaine oli aivan lopussa. Kauppaan en millään jaksaisi lähteä kun pitää kävellä (matkaan menisi ehkä noin 5-8 minuuttia..). Pyörä on toistaiseksi telakalla sillä eilen illalla avaimen puolikas takertui lukkoon. Mitä sillekin pitäisi tehdä?? Miten puolikkaan saa ongittua ulos? Kyseessä on tietysti se suurempi irrallinen lukkokettinki joka yltää takapyörän ja rungon läpi. Odottelenkin Tonyn kotiinpaluuta ja kysyn neuvoa.. Tämä on selkeästi miesten hommia. Ehkä pyörä pitää raahata huomenna jonnekin korjaamoon.

Pakkanen jatkuu, tänään paistoi taas aurinkokin. Eilen on pidetty kilpailuja luonnonjäällä, telkkari ja lehdet pursuavat kuvia. Viikon yleisin kysymys onkin "oletko käynyt jo luistelemassa?". Kaupoista ovat luistimet loppu (luistinparin hinta noin € 80-€ 200,- välillä), työväki sairastaa luistelukuumetta ja pyytää vapaapäiviä. Itse en ole jaksanut innostua, ennen sitä luisteltiin joka ikinen talvi viereisellä luistelukentällä eikä se ollut sen kummempi uutinen. Täällä tietysti eri asia..hihittelenkin salaa sisäänpäin hollantilaisia seuratessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti