maanantai 16. helmikuuta 2009

Maha

Minun makuuhuoneessa on nyt (feikki)takka!

Ah niin tunnelmallista

Maha kiukkuilee edelleen. Kiristää, puristaa, kramppaa ja syömisen jälkeen olo on kuin tynnyrillä. Vessasta onkin tullut kuin toinen olohuone, tosi viihtyisää. Tänään on viimeinen vapaapäivä pitkään aikaan, huomenna on raahauduttava töihin. Onneksi siellä on vessa lähellä.

Lauantaina olin saanut mahan lääkkeillä sen verran kuriin että uskaltauduin lyhyelle ystävänpäiväillalliselle Tonyn kanssa. Pyöräilimme nollakelissä keskustassa sijaitsevaan, nimeltä mainitsemattomaan trendikkääseen ravintolaan. Olin tehnyt pöytävarauksen hyvissä ajoin mikä oli hyvä juttu sillä ravintola oli aivan täynnä. Meidät ohjattiin pikkuruiseen pöytään kiireisen ja meluisan keittiön viereen. Hapan tarjoilijatyttönen tyrkkäsi eteen ruoka- ja viinilistan ja tuli ottamaan juomatilauksemme jo ennen kuin olin saanut takin päältäni. Se siitä viinilistasta, enpä tuota ehtinyt edes vilkaista. Ruoka saapui ennätysnopeasti ja oli pettymys - minun kasvisroti oli jokseenkin vetinen ja mauton, Tonyn annos oli sentään kohtalaisen maukas mutta pieni. Emme todellakaan jääneet jälkiruoalle (ei olisi tähän tynnyrivatsaan mahtunutkaan) vaan poistuimme paikalta alle tunnissa ja menimme vielä hetkeksi istuskelemaan vastapäisen kuppilan takkatulen loimuun.

Muuten viikonloppu sujui sohvalla elokuvien ja tv-sarjojen merkeissä. Tuli nähtyä taas pitkästä aikaa About Schmidt - Jack Nicholsonin tähdittämä elokuva eläkkeelle jäävästä miehestä. Katsoin myös näitä sarjoja: Medium, The Smoking Room, Californication ja Six Feet Under (Mullan Alla). Siinä muuten vasta onkin kammottava sarja! Tosin taisin kyllä jäädä jo koukkuun.
Iltapäivisin kapusin riippumattoon ja pidin siellä lauantaina kunnon siestankin tyynyjen ja täkkien turvassa.

Viime viikon valopilkku oli ehdottomasti tuo sähkötakka, jonka Tony raahasi minun makuuhuoneeseen. Asennus on vielä vähän kesken mistä johtuen tukena on palanen teippiä yläosassa. Takka on olevinaan universal-malli jonka voi asentaa jokaiseen sopivaan koloon mutta eihän se tietenkään tuonne sopinut. Mutta kyllä se lämmittää ihanasti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti