keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Vielä viikko

Työputken puolivälissä ollaan, enää viikko jäljellä. Ihmeen kiirettä on ollut niin hotellilla kuin toimistollakin. Tänään seurattiin töiden lisäksi tietysti myös Schipholin lentoturmaa. Ensimmäinen tieto onnettomuudesta saatiin toimistolle jo klo 10.50 radion välityksellä, eli vain parikymmentä minuuttia rysäyksen jälkeen. Viimeisen tunnin ajan olen seurannut tiedotusta telkun kautta, muutamat tv-kanavat lähettävät uutisia lähes nonstoppina. Äsken haastateltiin maanviljelijää jonka pellolle kone putosi - vain 500 metrin päähän asuintalosta! Tilanne veti niin viljelijän kuin toimittajankin hiljaiseksi. Toisessa uutispätkässä haastateltiin viereisen kylän asukkaita, jotka katselivat järkyttyneinä 650 metrin päässä makaavaa konetta. Reaktiot olivat järkyttyneitä ja kysymys mitä jos kone olisi pudonnut kylään poltteli monen mielessä.
Pikantti yksityiskohta on muuten se, että CNN oli ensimmäinen uutistoimisto joka julkaisi kuvamateriaalia onnettomuudesta - tässä jäivät hollantilaiset tänään kakkoseksi.

2 kommenttia:

  1. Oli aika järkytys kyllä tuo juttu. Sattuuhan noita vähän väliä lentoturmia, mutta jotenkin kun sellainen sattuu noinkin tutussa paikassa, niin se realisoituu ihan eri tavalla. Onni kuitenkin onnettomuudessa ettei käynyt vielä pahemmin!

    -Taina K.

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta...kyllähän noista lento-onnettomuuksista lukee lehdestä ja netistä mutta nyt se tapahtui aivan muutaman kilsan päässä! Aika hurjaa, loppujen lopuksi.

    VastaaPoista