perjantai 20. helmikuuta 2009

Kippistys viikonlopulle

Ihanaa, viikonloppu! Enää kaksi viikkoa töitä. Kyllä, luitte oikein: enää kahden viikon ajan töitä joka päivä. Oma moka, itsepähän tuli haalittua lisätunteja. Keräänpä rahaa matkakassaan (tai tuhlaan muuten vain).
Perjantait ovat tällaisia kevyempiä työpäiviä - vain puolikas päivä toimistolla. Iltapäivällä kävin purkamassa agressioita ja ylimääräistä energiaa (hah) combat-tunnilla. Luulenpa että huomenna on kroppa niin kipeä etten pääse ylös sängystä..tekniikka on vielä vähän haussa.

Kuvittelin että säästän rahaa tässä työputken aikana kun en ehdi kauppoihin, mutta toisin kävi: eksyin nettikauppoihin! Tilasin eilen H&M:sta tyynyliinan (uusi home-sarja on tullut myyntiin nettiin) sekä pari ale-vaatekappaletta. Tänään tilasin kirjoja bol.com-sivustolta. Luen Åke Edwardsonin Erik Winter-sarjaa hollanniksi ja olen juuri lopettelemassa sarjan viidettä kirjaa. Kuudes kirja on loppuunmyyty, mutta löysin sen käytettynä bolista ja tilasin saman tien. Ja myös jo valmiiksi seitsemännen osan. Raivostuttavaa tuollainen kirjojen loppuminen - myöskään sarjan neljättä kirjaa ei enää (toistaiseksi) paineta joten jouduin lukemaan sen englanniksi.

Nyt kaadan jääpaloja lasiin ja korkkaan viikonlopun alun kunniaksi Magners-tölkin. Iloista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti