keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Pää täynnä

Lomaa odotellessa katselen vanhoja, aurinkoisia kesäkuvia

Pää on täynnä, räkää siis. Tony toi viime viikolla kotiin palatessaan tuliaisena kunnon nuhan, joka sitten tarttui minuunkin. Olen kyllä käynyt normaalisti töissä, vaikka eilen olisin toisaalta voinut jäädä kotiinkin ryystämään. Suomalaisen sisulla ja mentaliteetillä sitä vaan mennään töihin toivoen ettei tauti tartu muihin. Jumpat jäävät tällä viikolla väliin, turha mennä salille hikoilemaan tässä kunnossa.

Tajusin tänään että lomaan on vielä kaksi kuukautta. Se on pitkä aika. Lievitän loman kaipuuta katselemalla vanhoja lomakuvia ja syömällä jätskiä. Ensi viikonloppuna on sentään kaksi vapaapäivää peräkkäin helluntain vuoksi - täällä maanantai eli 2. helluntaipäivä on myös vapaapäivä. Ja ilmeisesti silloin paistaa aurinko!

2 kommenttia:

  1. En tiedä miten siellä, mutta täällä Sveitsissä ainakin pitää olla melkein tajuttomana sairaalassa, ennen kuin työnantaja hyväksyy sairasloman. Vaikka kuinka on lääkärintodistus, niin laiskan pummin leima läiskäistään otsaan heti.

    No mutta sehän on ihanaa, kun lomaan on vielä vähän aikaa! Nyt on aika iloita etukäteen! : )

    VastaaPoista
  2. Mulla on se käsitys että jos täällä nenä pikkasen niiskuttaa niin jäädään kotiin sairastamaan. Eka sairaspäivä menee omaan piikkiin. Pienemmissä firmoissa voi kyllä sairastaa parikin päivää ilman lääkärintodistusta, suuremmissa firmoissa on varmaan eri säännöt. Toisaalta ihan hyvä käytäntö että flunssaisena jäädään hyvällä omalla tunnolla kotiin niin ei sitten tartuta/häiritse muita. Ehkä niin kannattaisi tehdä itsekin..

    Tässähän se kaksi kuukautta kuuluu haaveillessa ja Rough Guidea selaillessa..

    VastaaPoista