maanantai 3. tammikuuta 2011

Matalapaine


Tällaiset harmaat pilvet parkkeerasivat tuossa pään päällä muutaman viime päivän ajan. Hyvä että sängystä viitsi nousta kun olo oli aika nolla. Noita matalapaineita ilmestyy aina jostakin muutaman kerran vuodessa, onneksi ei sen useammin. Ja usein ne kaikkoavat muutamassa päivässä, mutta piristystä on vaikea löytää.

Aamuinen pyörämatka töihin piristi jo mukavasti. Lumet ovat sulaneet eikä ole enää niin kylmä (lämpötila aamulla nollassa). Liikennevaloissa sain taas kauhistella hollantilaista kylmänsietokykyä: eräs äiti kuskasi pyörällä muutaman vuoden ikäistä poikaa jolla ei ollut hattua eikä käsineitä kuten ei äidilläkään. Eikö muka ollut kylmä, herranjestas! No, tuo on täällä aika yleinen näky, vuodesta toiseen. En jaksa ymmärtää, varsinaista karaistusta pienestä pitäen.

Laiskottaa mutta kohta raahaudun kuntosalille, tähän vyötärölle kun alkoi joulun aikaan kerääntyä lisää pelastusrengasta...öhöm. Ja sitten saunaan, jospa se pilvi jäisi sinne löylyyn?

(kuva: wittysparks.com)

3 kommenttia:

 1. Täällä taasen on ollut aurinkoista uuden vuoden päivästä asti:)

  Mä kyllä en myöskään ymmärrä että lapsilla ei ole pipoja päässä.Ei edes pakkasella:(

  VastaaPoista
 2. Tuo lasten pipottomuus ja käsinettömyys on tuttua myös täällä Irlannissa. Ei kuitenkaan yhtä järkyttäävää kuin Englannissa, jossa välillä teki mieli sanoa vanhemmille muutama valittu sana. Rattaissa istui värisevä lapsi, eikä aina edes sukkia jalassa.

  VastaaPoista
 3. Sissi - on täälläkin ollut - onneksi - jonkun verran aurinkoista. Tuo matalapaine oli/on vain oman pään sisässä, mutta nyt hellittämässä :-)

  Vihreätniityt - on se kumma kun muut kuin me suomalaiset ei näytä palelevan, haha! Mulla oli aamulla hattu korvilla ja isot tumput käsissä, hyvin tarkeni!

  VastaaPoista