maanantai 31. tammikuuta 2011

Satuja kellarisalissa

Viikonloppu sujui tällaisessa satumaisessa kuorosalissa Concertgebouw:n kellarissa


Lastenkonsertit sujuivat oikein hyvin ja ovat aina suuri menestys (kaikki esitykset loppuunmyytyjä). Vähintään yhtä suuren suosion saavuttavat minun jakamani värityskuvat esitysten jälkeen ;-D

Päivän viimeinen eli puoli neljän esitys on aina kaikkein villein. Lapset ovat silloin ilmeisesti levänneitä/syöneitä joten meillä on täysi työ pitää heidät erossa rekvisiitasta ennen esityksen alkua. Sen sijaan esityksen aikana suurin työ on pitää vanhemmat, ukit ja mummit paikoillaan. Heillä kun on tapana laukata kameran kanssa ympäri salia ja etsiä paras kuvakulma oman mussukan kuvaamiseen. Hiukka häiritsevää esiintyjille, puhumattakaan salaman käytöstä.

Eilen pari kolmekymppistä äitiä, joilla oli sylissä pienet lapset, kaivoivat eväsleivät esiin kesken esityksen ja alkoivat syödä. Siis äidit! Ei ole sekään kovin suotavaa konserttisalissa.

Kurkistus verhon läpi juuri ennen esitystä

Yleisö näissä konserteissa on kaikenkirjavaa. Paljon on joukossa - Concertgebouw:ssa kun ollaan - varakkaampaa etelä-Amsterdamin väkeä Tommy Hilfiger-"univormuissa" (niin lapset kuin aikuiset). Lähes joka esitystä on myös seuraamassa venäläisiä - rouvat pantterikuoseissa ja liian korkeissa koroissa.

Tarina puree hyvin lapsiin ja melkein jokainen osallistuu innolla leikkiin ja lauluun. Joskus jollain saattaa suu kääntyä väärinpäin, kun satujoessa kelluvaa puuta luullaan aluksi pelottavaksi krokotiiliksi. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti