tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kuka-Mitä-Missä-Millä-Milloin

Bisquits lähetti minulle haasteen - tarkoitus on kertoa otsikon mukaisesti itsestäni ja blogista.

Täältä pesee:

Kuka

Tätä blogia kirjoittaa Riitta Amsterdamista, ikää on kertynyt saman verran kuin Jeesukselle. Muutin Hollantiin v. 1996 opiskelemaan konservatorioon. Sitten valmistuin, olin töissä, aloitin uudet opinnot, sain työharjoittelun seurauksena työpaikan, valmistuin, löysin uuden työn ja tässä sitä ollaan edelleen. Tarkoitus oli viipyä Hollannissa neljä vuotta, hups!

Mitä

Kirjoitan oikeastaan mitä mieleen tulee...en mieti aiheita sen kummemmin. Blogin nimenähän on Riitan blogi joten täältä löytyy Riitan kuulumisia. Mitä olen tehnyt, missä olen käynyt... Ja kissavideoita löytyy kanssa! Olen suuri kissafani ja onkin suurta hupia etsiä hauskoja kissavideoita netistä ja jakaa niitä eteenpäin ;-D

Missä

Kirjoitan useinmiten tässä sohvalla, joskus ruokapöydän ääressä.

Millä

Uskollinen kumppanini on ollut reilun puolentoista vuoden ajan Macbook. Kulkee mukana Suomeenkin, mutta muille matkoille se ei pääse mukaan. Ainakaan toistaiseksi.

Milloin

Eipä ole mitään aikataulua, kirjoitan silloin kun on jotain kerrottavaa! Usein kyllä tuntuu että ei ole mitään sanottavaa ja silloin postauksia tulee harvemmin. Elämä kun pyörii niin usein akselilla koti-toimisto-koti-kuntosali-koti ja tuossa välissä ei juuri tapahdu mitään kiinnostavaa :-) Tällä hetkellä yritän kyllä katsella josko tuosta työmatkalta saisi muutaman kevätkuvan - narsissit ovat jo aika hyvällä mallilla.

Laitan haasteen saman tien eteenpäin seuraaville bloggaajille: Vihreätniityt, Minna M ja Marika.

Ja nyt sitten musahistorian tunnille! Iloista iltaa!

2 kommenttia: