sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Terassi, muppe ja muisteluja


Eilen oli mukavan lämmin vapaapäivä. Käytiin keskustassa kaupoilla ja istuskeltiin kanavanvarsiterassilla. Tulikin hetken hengähdystauko tarpeeseen, työviikko oli yhtä kiirettä ja stressiä. Toimitaan tällä hetkellä vajaamiehityksellä, joten mulla ja parilla työkaverilla riittää hommaa ihan liikaakin. Kestää myös aikansa että tässä palautuu rauhallisen kesän jälkeen "huipputyötehoiseksi" (jaa mahtaako sellaiseksi enää palautuakaan...) ja että saa työtehtävät edes jonkinlaiseen järjestykseen.


Anyway, sen kanavaterassin vieressä makasi ikivanha paatti ja paatin päällä tällainen otus :-)


Tämä muppe tietää miten poseerataan!

***

Tänään olen seuraillut netistä 9/11-muistotilaisuuksia. Uskomatonta, että siitä päivästä on jo kymmenen vuotta. Aloitin syksyllä 2001 opinnot Utrechtin yliopistossa ja olin juuri kotimatkalla luennolta Hilversumiin, kun sain äidiltä lyhyen tekstarin: Avaa tv. Muistan ajatelleeni vähän närkästyneenä, että ei tässä ole keskellä päivää aikaa telkkarin äärellä istuskella kun pitää opiskella. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja niin sitä istuttiin telkun ääressä koko päivä ja ilta. Muistan myös kuinka RTL 4-kanavan naispuolisella uutisankkurilla oli vaikeuksia pidätellä kyyneleitä varsinkin silloin, kun lentokone lensi toiseen WTC-torniin. Se oli jotain niin epätodellista, jossain mielen pohjukassa pyöri vain ajatus että eihän tällaista voi tapahtua, tämä on vain elokuva. Mutta kaikki tuo draama tuli suorana lähetyksenä omasta telkkarista, aivan utopistista. 

***

Nyt aion vielä hetken laiskotella ennen illallista. Kellahdan sohvalle kirjan kanssa ja saatan vaikka vetäistä pienet tirsatkin. Rauhallista sunnuntaita teillekin!

2 kommenttia:

  1. Noilla surusilmillään Muppe saa varmaan reilusti makupaloja (saiko...)!

    Huomasin juuri, että blogini ei päivity blogirullassasi?Tosi kiva kuitenkin, että olet lisännyt sen siihen :)

    VastaaPoista
  2. Meiltä ei herunut makupaloja ;-D

    Oon huomannut että tuo blogirulla on joskus tosi hidas päivittymään. Kokeilen laittaa sinun blogin siihen uudelleen, ehkä sit toimii..!

    VastaaPoista