tiistai 6. syyskuuta 2011

Terveisiä Irenestä

Sää tänään

Terveisiä vain täältä myrskyn hänniltä. Aamulla pääsin pyörällä pikavauhtia töihin, ei tarvinnut juuri polkea kun tuuli työnsi mukavasti eteenpäin. Sitten alkoikin vaakatasoinen sade joten illalla tulin julkisilla kotiin. Enkä kyllä tänä iltana pistä nenuani oven ulkopuolelle.

Eipä tässä ole hätää, telkusta kun tulee jalkapalloviihdettä suoraan Suomesta. Siellä vilisee kommentaattorin puheessa Pasaanen, Fairinen, Arkifio. Toiset nimet, kuten Toivio ja Hämäläinen toisaalta ääntyvät aivan virheettömästi eli hatunnosto vain ruudun tuolle puolen! Samoin Suomen pelaajille kun ovat pistäneet hyvin hanttiin maailman ykköseksi rankatulle joukkueelle!

(kuva: ruutukaappaus sivulta vk.nl)

3 kommenttia:

 1. Joo hyvä oli matsi ja meni ihan mallikkaasti Suomen pojilta, Hollannin pojista puhumattakaan... <3

  VastaaPoista
 2. Kamala tuuli ja vettä vaakatasossa, kuulostaa oikein tutulta. Laitoin takkaan tulen, ruuan uuniin ja korkkasin viinin. Siinä sai myrskytä Irene pihalla kaikessa rauhassa, meillä oli lämmintä ja kotoisaa!

  VastaaPoista
 3. Sara - Täytyy tunnustaa että minä välillä kyllästyin pelin hitauteen ja zappailin muilla kanavilla. Mutta sen perusteella mitä näin ei Suomen joukkueella ole mitään hävettävää!

  Minna M - Voi kunpa meilläkin olisi takka näihin syksyn synkkiin iltoihin. Ota muuten muutama kuva ja laita blogiin! Tänäänkin vielä tuulee mutta on onneksi kuivaa.

  VastaaPoista