keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ostoksilla


Sain jokin aika sitten lahjakortin Klevering-kauppaan. Tänään oli aikaa käydä ostoksilla, joten lahjakortti vaihtui tällaiseen purnukkaan:


Aika pirteä, hih! Näin tämän kaupassa ja tiesin heti että purnukka ja minä pyöräilemme yhdessä kotiin. Tämä cookie jar on pohjoismaista Muuto-merkkiä ja kuuluu näköjään tällaiseen astiaperheeseen:

kuva täältä

Odotan jännityksellä mitä perheen miesväki tuumaa tästä väriläiskästä keittiön pöydällä. Veikkaan etteivät ensin edes huomaa, sitten saan varmaan kuulla "eikö meillä ole jo tarpeeksi purnukoita?"- tai "onko jo pääsiäinen?"-tyylistä läppää. Pöh!


Kaupasta tarttui vielä lisäksi mukaan yksi tällainen Kulku-kulho, en voinut vastustaa. Tästä ei kannata mainita mitään miesväelle, sillä näitä kulhoja - tosin pilkuttomia - meillä on jo useampia. Olen jokseenkin höyrähtänyt pilkkuihin, kun niitä löytyy niin sukista, paidoista, lautasliinoista kuin teepannuistakin :-) Tykkään!


5 kommenttia:

 1. Voi miten pirtsakka purnukka! Tuollainen piristäisi meidänkin keittiötä ja tarpeen tulisikin kun on taas niin vaan harmaata täällä päin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana keltainen purnukka,todellinen väriläiskä,jota ei kyllä voi olla huomaamatta!

  VastaaPoista
 3. Minna M - Oli varmaan tämän sumun, syksyn ja harmauden "ansiota" että silmä kiintyi heti keltaiseen purnukkaan! Lähetän täältä teille auringonpaistetta :-)

  Yaelian - Oli rakkautta ensisilmäyksellä ja hyvä vastine lahjakortille :-D

  VastaaPoista
 4. Minä tykkäsin pilkku-kulhosta. Ja sisällöstä:). Keltainen on kaunis katsella, ihanan värikäs, mutta kestän sitä värinä justiinsa pääsiäisen verran:). Silti ostin aikanaan jossakin mielenhäiriössä meille keltaiset sohvat!!! Se asia on kyllä jo korjattu.

  Makuasioista ei voi kiistellä. Eikä väreistä. Joku sattuu toiselle ja toiselle ei sitten millään. Tykkäsin pienenä kovasti kirjoista, joissa seikkaili täti Vihreä, täti Ruskea ja täti Sinipunainen. Nykyään voisin nimetä ystäväni väreillä. Minä itse olisin sininen, viininpunainen tai violetti. Siis se sinupunainen:).

  VastaaPoista
 5. Mine - Oikeassa olet; makuasia on makuasia :-) Itse en voi jostain syystä käyttää ruskeita vaatteita (lukuunottamatta kenkiä), vaikka saatan hyvinkin tykätä toisen päällä olevasta ruskeasta vaatteesta. Ruskean kammo!

  VastaaPoista