sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Konserttiruuhkaa


Olin perjantai- ja lauantai-iltana töissä, orkesterin mukana Groningenissa ja Zwollessa. Tässä uudenvuodenprojektissa on solistina hollantilainen singer-songwriter (ja pianisti, viulisti, näyttelijä yms.) Ellen ten Damme. Repertuaari on aika pop- ja rockpainotteista. Sinfoniettalla on tapana kutsua uudenvuodenkiertueen solistiksi esiintyjä klassisen musiikin ulkopuolelta, tänä vuonna on Ellenin vuoro.En tuntenut Ellen ten Dammenia ennestään juuri ollenkaan, hyvin tuntuu kuitenkin klikkaavan Sinfoniettan kanssa ja konsertista on tullut varsin viihdyttävä show.
Minulla riittää konserteissa kiirettä orkesterin ystävien tiskillä, koska myymme siellä Ellenin uutta levyä. Eipähän tarvitse peukaloita pyöritellä, hyvin käyvät cd:t kaupaksi. Konsertin jälkeen solisti tulee vielä signeeraamaan levyjä.
Tänään on konserteista ja töistä vapaapäivä. Päässä kyllä pörrää ja suhisee tuon ruuhkan jälkeen, eikä oikein keskittymiskyky tunnu pelaavan. Sain iltapäivällä kuitenkin muuta (tervetullutta) ajateltavaa, kun kävin Punaisen Ristin kaverini Matin luona. Kuuntelimme musiikkia ja tutkimme kevätkauden konserttitarjontaa Amsterdamissa. Näyttää siltä, että menemme helmikuun alussa latin/jazz-konserttiin :-)
Nyt lepään, luen, menen aikaisin nukkumaan ja hyppään huomenna taas orkesterin matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti