perjantai 17. helmikuuta 2012

Elonmerkki


Täällä ollaan edelleen, hautautuneena työhommiin niin on jäänyt bloggailu hieman vähemmälle. Päätä yritän pitää pinnalla ja päivä kerrallaan mennään. Seuraava rutistus on nyt sunnuntaina, lastenpäivä Groningenissa, viime lauantaina jo harjoiteltiin ryhmissä Groningenin konserttitalossa. Tuossa yllä kuva nuorimmasta viuluryhmästä - satuinpas ikuistamaan tuolilla nuokkuvan pikkupojan, jonka opettaja tuli nostamaan pystyyn heti kuvan oton jälkeen ;-D.

Lastenpäivien koordinoinnin lisäksi pyörittelen päivästä toiseen numeroita ja tiedostoja apurahahakemusta varten, yötä päivää vilistävät numerot ja konsertit silmissä. Maaliskuun loppuun saakka on kiirettä ja sitten pitäisi helpottaa.

Mutta hei, oli tässä yksi valopilkkukin muutama päivä sitten: kuntosalilla alkoi joogatunnit ja kävin siellä viime sunnuntaina. Teki kyllä hyvää ja suosittelen muillekin! Lihaskipua riitti useammaksi päiväksi, mieli rauhoittui melskeen keskellä. Toivottavasti pian uudelleen.

Rauhallisempaa viikonloppua teille!

P.S. Talvi on täällä siis ohitse, loppui viime maanantaina!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua sinullekin! Jooga on tosi ihanaa,ennen joogasin,mutta viimeisen vuoden aikana olen ollut Pilates-tunneilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnilla tuntui että eihän tässä oikein tehdä juuri mitään, mutta siinä juju taisi ollakin ;-) Seuraavina päivinä tuntui kyllä lihaksissa.
   Tykkään myös paljon bodybalance-tunneista (jooga+tai chi+pilates-harjoituksia), "pelkkä" jooga oli tosin paljon rauhoittavampaa.

   Poista
 2. Kunhan kiireet hellittää, olisi blogissani sulle haasteenpoikanen

  VastaaPoista