lauantai 3. maaliskuuta 2012

Keltainen kevät


Pyöräilin tänään ympäri kaupunkia erilaisilla asioilla ja pikku ostoksilla. Museumpleinin reunalla tuli vastaan tällainen keltainen kaistale. Kevät on saapunut, krookukset kukkivat!

Sää on ollut koko viikon utuisen harmaa, silloin tällöin on aurinko pilkahtanut sumuverhon takaa. Ei siis ihme että tällainen keltainen pelto todella piristi päivää! Lämpöasteita tänään on noin 12C.

Taustalla Concertgebouw

Ja tuolla vasemmalla Rijksmuseum
Kävin myös Mangossa ihailemassa ja hypistelemässä keväisiä vaatteita. Tarttui sieltä jotain mukaankin, nimittäin tämä paita Pyhän Patrikin Päivää varten :-D Pitäähän sitä jo hyvissä ajoin valmistautua!


Kaupungilla pisti silmään - varmaan tämän armottoman ja kovan kevätvalon ansiosta - että todella monella naisella on varsin paksu kerros meikkiä naamassaan (miksi??). Erityisen hyvin pistää nyt silmään liian tumma meikkivoide, näyttää olevan erittäin yleistä ainakin täällä. (öh pitääpä itsekin alkaa kiinnittää enemmän huomiota omaan nassuun...)

Kohta syödään veganakki-feta-munakasta ja juodaan vähän viiniä lauantain kunniaksi ja sitten vain laiskotellaan telkun ääressä. Eläköön rauhalliset lauantait!

10 kommenttia:

 1. Mikä ihana näky-nuo kukkivat krookukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta :-D Ihana yllätys kun kurvasin kulman takaa!

   Poista
 2. Oi, kiitos näistä ihanista kevätkuvista!
  Täälläkin jo hieman kevättää, jalkakäytävällä jo hieman pilkottaa musta asfaltti lumen ja jään alta... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät sieltä tulee, hitaasti ja varmasti!

   Poista
 3. Siellä on kevät todella meitä pidemmällä. Odotan tulppaaniaikaa jo kieli pitkällä.

  Veganakkifetamunakas kuulostaa eksoottiselta:). Minä olen niin täynnä kaikesta suomiherkusta, että huomisesta alkaen olen päättänyt ruveta pääsiäispaastolle. Ans kattoo, että onnistuuko.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saa kevät tulla ja lämpötila nousta! Kyllästyttää jo harmaus.
   Täällä odotellaan kieli pitkällä huhtikuista Suomen matkaa :-D
   Tsemppiä pääsiäispaastoon ;-)

   Poista
 4. Täällä meillä ei kuki vielä ihan noin paljon kuin Amsterdamissa, mutta eiköhän se ole vain muutaman päivän kysymys. :-D Onpa kiva paita muuten, munkin pitää varmaan mennä katsastamaan Mangon valikoimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalverstraatille on jokin aika sitten avattu uusi Mangon liike, siellä oli kyllä todella kauniita vaatteita! Ihan yllätyin. Kannattaa käydä katsastamassa!

   Poista