sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Pottuja!


Pisti tänään uutisissa silmään nämä erikoiset kuvat A58-moottoritieltä - perunoita kuljettava rekka oli kellahtanut kyljelleen ja potut levinneet pitkin maita ja mantuja!On siinä siivoamista! Raivaustyöt kestävät kuulemma vielä koko illan. Henkilövahingoilta ilmeisesti vältyttiin eivätkä nuo perunatkaan kovin kärsineiltä näytä.

(kuvat täältä)

9 kommenttia:

 1. Kyllä mahtoi kuljettajaa potuttaa.

  Mellä oli jossakin vaiheessa in Richard Scarryn Touhula. Siinäkin rekasta aina kaatui tai tippui tomaatteja, appelsiineja yms. junaradalle ja tielle. Kirjoittaja oli keksinyt, että siinä on jotakin hassua. Hän oli oikeassa. Kaatunut potturekka on hassua. Muille paitsi sen kuskille ja omistajalle, sekä mahdollisille muille tilanteesta kärsineille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä luettiin myös Scarryn kirjoja hiirenkorville asti. Tielle levinneet hedelmät ja vihannekset ovat kieltämättä huvittava näky, näitä kuvia jäin tuijottamaan niiden uskomattomuuden vuoksi ;-)

   Poista
 2. No siinä on kyllä keräämistä potuissa;).

  Muksaa maanantaita sulle:)

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Ovat varmaan saaneet jo tien siivottua.

   Hyvää vointia sulle :-)

   Poista
 3. Muusia, uuniperunoita, keitettyjä, ranskalaisia... Saisinko pari kiloa?

  VastaaPoista
 4. Heh, rekkakuski-paran onnettomuudelle ei saisi hihitellä, mutta aika hupaisalta tuo pottumeri näyttää. Eivät sentään menneet muusiksi ;)

  VastaaPoista
 5. Aika näky kyllä - voi kuskiparkaa! Ja pottujakin käy sääliksi, huokailee tällainen perunarakastaja ;D

  VastaaPoista