sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevätkävelyllä


Tänään jäi joogailut sikseen, sillä aurinko paistoi niin houkuttavasti. Kävimme parin tunnin kävelylenkillä nuuhkimassa kevättä. Pohjoisesta puhalsi navakka tuuli, mutta tuulensuojassa lämpötila oli +15C:n kieppeillä.


 
Eräässä asuntolaivassa liehui iloisesti Hollannin lippu
Terasseilla riitti väkeä. Toiset taas olivat kantaneet
itse pöydän ja tuolit ulos kadunkulmaan.
Amstelilla oli meneillään soutukilpailut
 

Nyt on punaiset posket ja nenän päällä muutama uusi pisama. Akku on ladattu uutta työviikkoa varten :-)

16 kommenttia:

 1. Siellä näyttää olevan aika samoissa lukemissa kuin täälläkin :) Krookuksia (kai nuo lilat ovat krookuksia, heeh) kukkii täälläkin nurmet lilanaan. Ja narsisseja. Pihalta bongasin tänään myös voikukan. Kevät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kevät! Kummasti piristää kukkaset. Krookuksia ovat nuo juu, meillä on narsissit vielä nupullaan.

   Poista
 2. On aika ihmeellistä, että jotkut näytti tänään ihan oikeasti tarkenevan T-paidalla! Mulle saa olla kyllä vähän lämpimämpää, mutta auringon porottaessa luovuin jo sentään piposta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa että melkein kaipasin sitä pipoa navakassa tuulessa! Hollantilaiset ovat hyvin karaistuneita mitä lämpötilaan tulee. Näin myös monia t-paidoissa ja kevättakeissa (huom. mulla vielä talvitakki päällä ja vetoketju tiukasti kiinni ;-)

   Poista
 3. Tuntuu ihan hullulta, että siellä on jo kevät kun täällä Suomessa on ulkona vielä harmaata, harmaata ja harmaata... Nyt tekisi kyllä Hollannin reissu hyvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain! Kevät on täällä mukavaa aikaa. Sitä edeltää usein lohduttoman pitkä, harmaa ja (vesi)sateinen talvi. Onneksi viime talvina on saatu vähän luntakin ja pakkasta :-)

   Poista
 4. Minullekin kelpaisi kyllä tuo +15!
  Mutta eipä tuossa tämänpäiväisessä +2 asteessa ja auringonpaisteessa hankien kimmeltäessäkään kovin valittamista ollut... ;)
  Krookuksien sipuleiden päällä on kyllä vielä puolimetriä lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tulee kohta sinnekin :-) Ja aurinkoiset talvipäivät ovat ihania!

   Poista
 5. Oi ihanuutta! Enerigalataus näin kuvienkin kautta iskeytyi tänne (ainakin hetkeksi). Mukavaa viikkoa, annetaan auringon helliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko paistaa tänäänkin, jipii! Tosin tänään on vain katseltava sisätiloista käsin... Sinne myös mukavaa viikkoa!

   Poista
 6. Nyt en ala. Joka puolella muualla lämpenee ja me saamme täällä räntää niskaan. En tiennyt aamulla, että pitkikö itkeä, nauraa vai heittäytyä maahan kirkumaan. Räntälunta maaliskuussa. Missä se ilmastonlämpeneminen viipyy????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo! Lähetän teille täältä kevättä ja auringonpaistetta!

   Poista
 7. Olin sunnuntai-aamuna Amsterdamissa 1 h 20 min ja kentän ikkunasta ihailin aurinkoista ilmaa. Joko tulpaanit kukkivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät kuki vielä. Kohta vuorossa narsissit, maaliskuun lopulla tulppikset! Koskas sulla olisi pidempi pysähdys Amsterdamissa :-D

   Poista
  2. Kun tästä vähän rikastun, niin tulen sinne viikonlopuksi. Löytyisköhän sieltä pätevää ja Amsterdamin hyvin tuntevaa opasta?

   Poista
  3. Hih no täältä löytyy! Ei muuta kuin tervetuloa! Mulle tulee Aer Lingukselta jatkuvasti tarjouksia Amsterdamista Irlantiin, toivottavasti lennättävät edullisesti toiseenkin suuntaan!

   Poista