torstai 29. maaliskuuta 2012

Maniche

Eikö ole komea väritys!

Muutaman päivän kissattomuuden jälkeen saimme tänään uuden kissavieraan: kissaherran nimeltä Maniche! Maniche täyttää piakkoin kuusi vuotta. 


Vähän pelottaa uuden paikan oudot äänet, mutta kovasti pitää puskea ja on niin kiva kun rapsutetaan ja silitellään :-)Meillä ei enää paistatellakaan helteisessä ja aurinkoisessa säässä, tänään oli päivällä enää +11C ja viileä tuuli. Pyöräilin eilen vähän liiankin huivittomana ympäri kaupunkia ja se kostautui tänään kurkkukipuna :-( Katsotaan pääseekö siitä eroon teellä ja hunajalla vai tuleeko kunnon tauti. Vielä on yksi työpäivä edessä ennen rauhallista viikonloppua - sitten onkin hyvin aikaa tutustua uuteen kissavieraaseen!

6 kommenttia:

 1. Teillä riittää noita kissavieraita;Maniche on komea kisu! Onko teillä ollut omaa kisua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timolla on ollut lapsuudenkodissa kissoja, minulla oli vuosia sitten kaksi kissaa. Tony taas on enemmän koiraihminen, mutta on kyllä ollut hyvin ihastunut meidän kissavieraisiin. Tulevaisuudenhaaveissa on sitten monta omaa kissaa :-D Nyt pidetään mielellään kissahoitolaa!

   Poista
 2. Voi, mitkä silmät tuolla kisulla. Meidän Mags lähetää terveisä hoidokillesi.

  Meillä upea sää jatkuu (kuulemma) vielä huomenna,sitten taas paluu normaaliin. Jospas nämä "helteet" siirtyisivätkin sinne teille.

  Mukavaa viikonloppua kisun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa Mags flirttailla komean kollin kanssa ;-)
   Helteille sanon että tervetuloa vain, niin oli mukavaa olla kevättakissa ja pikkukengissä. Nyt taas talvitumput päällä..

   Poista
 3. Oi miten suloinen kisumisu! Ja jestas mikä kissan katse, tuota tuijotusta ei voi olla tuntematta selässään :)

  VastaaPoista