torstai 21. kesäkuuta 2012

Lomaa laatikoista


Elämä on täällä kovin muuttolaatikkokeskeistä. Huoneet täyttyvät lukemattomista laatikoista, päivästä toiseen saa väistellä ja kompuroida. Vielä viikko!

Eilen sain kuitenkin mukavan paussin laatikkoelämään. Kävin vierailemassa Tonyn luona Bergen op Zoomissa (piste A yläkuvassa), hän asuu siellä viikot työnsä vuoksi. Miten kaunis ja historiallinen kaupunki! Ja rauhallinen ja hyvin siisti.Kiertelin kaupungilla kaikessa rauhassa kuin turisti konsanaan ja illalla istuttiin terassilla, lämmin sää suosi. Bergen op Zoomiin on Amsterdamista kahden tunnin junamatka.

Vapaata kesti valitettavasti vain yhden päivän verran, tänään oli palattava takaisin sorvin ääreen. Katsokaas millainen vieras tuli isäntänsä mukana kokoukseen iltapäivällä:


Ei stressiä!

Tänään on yksi vuoden valoisimmista päivistä, mutta minä sytytin juuri olkkariin valot ja laitoin tulen kynttilöihin. Meidän ylle saapui nimittäin juuri sade- ja ukkosrintama, vettä tulee kuin saavista kaatamalla...

(karttakuva: Google Maps)

4 kommenttia:

 1. Sytyttelin myös kynttilöitä vähän aikaa sitten, täällä ukkostaa nyt oikein kunnolla:)

  Oli teillä sitten tylsät jutut kokouksessa kun vieraskin noin väsähti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut itse mukana kokouksessa, mutta tuolla ne palaveerasivat yli kaksi tuntia. Ei ihme että alkoi koiraa nukuttaa!

   Poista
 2. Varsinainen juhannussää tosiaan.. :)
  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hurja tuuli eilen! Melkein hyppäsin pyörän päältä kävelemään kun meinasi tuuli viskata nurin. Ei näytä paljon paremmalta tänään :-/

   Poista