keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kotiutumista

Näkymä kotitalon edustalta
Kotiutuminen jatkuu mukavaan malliin. Asunnon läpi voi nyt jo itse asiassa kulkea kompastumatta kertaakaan muuttolaatikoihin!

Vietin tänään helteistä vapaapäivää; purin lisää laatikoita, istutin pari kukkasta ruukkuihin, kävin kaupungilla. Vieläkin tarkenee hihattomassa paidassa vaikka kello on jo kymmenen illalla, ollaan kuin Etelä-Euroopassa :-)

Takapiha ja makuuhuoneen ovet

Pieni etupiha ja naapuruston kissojen suosima penkkiOlen nähnyt täällä jo viisi kissaa ja tutustunut paremmin yhteen oranssivalkoiseen. Se kun kuikuili jo aamulla etupihan ovesta sisällekin. Kissateema jatkuu meillä olohuoneessakin tämän uuden tyynyliinan siivittämänä (H&M), en voinut vastustaa, hihhih!

Nyt on enää kaksi työpäivää jäljellä ja sitten alkaa kolmen viikon loma. Päivä kerrallaan mennään, kovasti on tekemistä niin töissä kuin kotonakin. Ja siinä välissä nautin kesästä :-)

10 kommenttia:

 1. Mukavalta näyttää - en ole varmaan toivottanut onnea uuteen kotiinkaan vielä joten tässä lähetän virtuaalista leipää ja suolaa kodin onneksi.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä,onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä mukavalta, kyllä ne muuttolaatikotkin siitä pikku hiljaa katoaa. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on laatikoita jäljellä... nyt viikonloppuna on tarkoitus saada kaikki kirjat kirjahyllyihin kunhan päätetään hyllyjen paikat! :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Laitan lisää kuvia kunhan innostun kuvailemaan :-) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Ihanaa, onnea uuteen kotiin! Ja hyvä että olet jo tutustunut paikallisiin kissoihin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään saatiin kutsumaton kissavieras meille sisällekin, herra vain tassutti suoraan avoimesta ovesta olohuoneeseen... Kovin oli ystävällinen katti!

   Poista